Teknologjitë me të cilat punojmë & procesi i punës

Social Media Marketing

Mediat sociale tashmë si një mjet i rëndësishëm komunikimi, janë ndër faktorët kyc për të gjetur tregun e duhur, komunikuar me klientë, ndërtuar komunitete dhe rritur biznesin në tërësi.

Menaxhimi i duhur i tyre sjell sukses të jazhtëzakonshëm për bizneset tuaja.

Ajo çfarë ekspertët tanë sigurojnë janë: krijimi dhe menazhimi i rrjeteve tuaja sociale, postime rreth shërbimeve dhe produkteve duke siguruar që të jenë “user friendly”, mënyrat e duhura për të targetuar audiencën, hartimin i kalendarit të postimeve.

Teknologji Social Media Marketing
Teknologji Fushata PPC

Fushata PPC (Google Ads)

Pay per click, ose reklamimi i paguar, si një fushatë e Google Ads është një mundësi që të arrini tek klientët tuaj duke paguar vetëm kur ata klikojnë reklamën/ ofertën tuaj. Secili nga ekspertët tanë ka përvojë në menaxhimin e këtyre fushateve me buxhete të ndryshme.
Nëpërmjet këtyre fushateve rrisni shanset e ekspozimit tek klientët tuaj, rrjedhimisht rrisni fitimet tuaja.

Email Marketing

Komunikimi masiv nëpërmjet newsletters është një tjetër shërbim që ne ofrjmë.
Jemi të bindur se ka kaq shumë spam në botë. Por në DominuSoft ne sigurohemi që strategjia juaj e marketingut me email të jetë me përmbajtjen dhe kontekstin e duhur.

Teknologji Email Marketing
Teknologji SEO

Search Engine Optimization

Prezenca online rrit shanset për më shumë klientë e rrjedhimisht për më shumë të ardhura. Search Engine Optimization, është një ndër shërbimet më të rëndësishëm për biznesin tuaj, pasi ju do të jeni më të dukshëm në motorrët e kërkimit, e kështu do keni më shumë trafik ne faqen tuaj. Rritja e trafikut në mënyrë organike është më fitim-prurëse dhe afatgjatë.
Dominusoft Education zhvillon një strategji të mirëfilltë, në mënyrë që biznesi juaj të klasifikohet ndër vendet e para në motorrët e kërkimit, për produkte apo shërbime të caktuara.
Ne ofrojmë: përmirësimin e website-it, technical SEO, On-Page SEO, Off-page SEO dhe gjenerimin e raporteve dhe menaxhimin e tyre.