Të suksesshëm në formimin e profesionistëve të vërtetë.

Trajnime Profesionale

“Investimi në dije paguan interesin më të mirë.”

Programming

Programming

Mësoni hap pas hapi se si të programoni një website, aplikacion apo të menaxhoni një database nëpërmjet HTML, CSS, JAVA si dhe MySQL.

Më Shumë
Design

Design

Krijoni përmbajtje vizuale si një mënyrë komunikimi. Nëpërmjet design-it jeni në gjendje të shpalosni gjithe idetë tuaja krijuese, të shprehura bindshëm nga aftësitë që merrni.

Më Shumë
Digital Marketing

Digital Marketing

Specializohu në Digital Marketing për të mësuar dhe përmirësuar rankimin e brand-it tuaj në motorrët e kërkimit dhe në platformat sociale. Filloni një karrierë që i përket së ardhmes.

Më Shumë
Inxhinieri & Arkitekturë

Inxhinieri & Arkitekturë

Të organizuara në mënyrë që të edukojnë arkitektët dhe inxhinierët e ardhshëm, si profesionistë novatorë dhe krijues. Jepni impaktin tuaj në komunitet.

Më Shumë
Programe të Tjera

Programe të Tjera

Fillimi i karrierës ne IT, më shumë mundësi punësmi. Duke mësuar Linux, ajo çfarë ju pret është tërësisht një rrugë e re suksesi. Paketa thelbësore MS Office, me aplikacionet desktop.

Më Shumë
Gjuhët e Huaja

Gjuhë të Huaja

Mësimi i gjuhëve të huaja është shtysa tjetër në rrugëtimin tuaj profesional. Bëhu profesionisti i gatshëm për t’u përshtatur dhe vepruar në mjedise të ndryshme kulturore.

Më Shumë
Ofertë 20% ulje

Në Mbështetje të Studentëve

Falë kartës së studentit përfiton 20% ulje
nga tarifa për çdo program profesional.

15% trajnimi i dytë

Shtoi Vlerë Formimit Tënd Profesional

Për çdo trajnim të dytë paguaj 15% më pak.

+2375

student të regjistruar në dominusoft education

Rruga Drejt Karrierës

Dominusoft Education është një institucion që operon prej vitesh në tregun kombëtar dhe jo vetëm. Me nje ekipi te përbëre nga individë të aftë, me eksperiencë dhe energji, jemi gjithmonë të gatshëm të gjendemi pranë nevojave të shoqërisë. Duke mbajtur në fokus zhvillimin profesional të individit, ne kemi arritur të sigurojmë orientim dhe këshillim për karrierë, deri në punësim falë marrëveshjeve të bashkëpunimit me kompani në Shqipëri dhe më gjerë.

Dëshmi të Kursantëve

Partnerët