Inxhinieri & Arkitekturë

Arkitektura & Inxhinieria janë arte pamore, ndërtesat flasin vetë. Këto fusha tërheqin njerëz pasionantë dhe të vendosur, që mendojnë njësoj midis tyre. Profesionistët që ndjekin këto programe përditësohen me të rejat më të fundit në fushat përkatëse, si edhe fitojnë të drejtën për të zhvilluar aktivitetin e tyre profesional.

Revit Architecture

Revit Architecture

Ti je designer i radhës i risisë së arkitekturës. Ka ardhur koha të projektosh idenë tënde. Revit është një softuer modelimi për objekte në proces ndërtimi. Përdoret kryesisht nga arkitektët, inxhinierët e strukturave, inxhinierët mekanikë, inxhinierët elektrikë, projektuesit dhe kontraktorët. Fokusi i programit Revit Architecture është të mësoni të përdorni filtrat në mënyrë inteligjente dhe të ndërtoni pamjet e projektit tuaj, duke logjikuar si arkitektë që përdorin revit.

  2 hërë/javë   40 orë
Mëso më Shumë
AutoCAD 2D/3D

AutoCAD 2D/3D

Trajnohu në dizenjimin e një planimetrie në AutoCAD deri tek printimi i faqeve të punës. Trajnimi i Autocad 2D/3D ka si qëllim të japë bazat dhe njohuri specifike për programin e Autodesk-AutoCAD. AutoCAD është një aplikacion që me ndihmën e kompjuterit (CAD), shërben për dizajnimin dhe hartimin e planeve të ndryshme të objekteve të ndërtimit. Aplikacioni mbështetet në dy formate, në formatin 2D dhe 3D. Një përdoruesi, programi i AutoCAD, i shërben për dizejnimin dhe krijimin e planeve të ndryshme arkitekturore, inxhinierike dhe industrive të tjera të rënda.

  2 hërë/javë   28 orë
Mëso më Shumë
Certifikimi - Trajnimi Interior Design

Interior Design

Interior Design është një fushë e arkitekturës dhe dizajnit që përfshin planifikimin, organizimin dhe përsosjen e hapësirave të brendshme të një ndërtese për qëllime funksionale, estetike dhe të komoditetit. Interior Design është një fushë e gjërë, e cila kërkon një kuptim të mirë të arkitekturës, dizajnit estetik, dhe funksionit praktik të hapësirës.

  2 hërë/javë   38 orë
Mëso më Shumë