Shërbime

Dominusoft Education është krijuar si nevojë e tregut për më shumë shërbime profesionale, më shumë ekspertë, më shumë dije profesionale. Ajo çfarë bejmë prej vitesh, është t’iu vijmë në ndihmë institucioneve me shërbime të specializuara dixhitale si: zgjidhje sofware, marketing, konsultim & trajnim personeli.

Web Design

Të keni një website për biznesin tuaj është shumë e rëndësishme, sepse në rradhë të parë ju keni një prani në Google dhe motorrë të tjerë kërkimi. Për më tepër shanset që klientët tuaj potencial të kërkojnë shërbimet tuaja janë më të larta.
Dominusoft Education, me një eksperiencë 7 vjeçare në tregun kombëtar e ndërkombëtar, ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të dizejnimit të web-it. Me ekipin tonë të specializuar ne jemi në dispozicion të bizneseve të vogla e të mesme për dizejnimin e: portaleve, blogs, dyqaneve online (e-commerce), forume e të tjera.
Fokusi ynë është qe ky faqja juaj të duket tërheqëse, e përshtatshme në cdo pajisje, që prej smartphone edhe në ekran te madh desktop.
Nëse jeni duke kërkuar një rritje të reputacionit të biznesit tuaj dhe keni nevojë për një website, ju ftojmë t;i drejtoheni Dominusoft Education.

Bashkëpunoni me ekspertët më të mirë!

Mëso më Shumë
Shërbimi-Web Design
Shërbimi-Web Development

Web Development

Nëse biznesi juaj ka nevoje për një faqe dinamike dhe jo thjesht një karakter prezantues, atëherë ju sugjerojmë një website me database dinamike e me funskione të veçanta.
Zhvillimi i website-ve që ne ndërtojmë është efikas, me nje funskionalitet të lartë dhe përfshin module të ndryshme, të ndërtuara në varësi të llojit të biznesit dhe karakteristikave të tjera.

Mëso më Shumë

Branding

Nëse ka ardhur momenti që bizensi juaj të përmirësojë identitet, atëherë jeni në vendin e duhur.
Me një qasje tërësisht moderne drejt marketingut digital, Dominusoft Education ju ofron një larmishmëri të gjerë të shërbimeve të dizejnimit & marketingut digital.
Me një staf të larmishëm profesionistësh, krijues, të talentuar e të përkushtuar, ne jemi të fokusuar tek kërkesat e klientit duke sjellë risi dhe diversitet, në mënyrë që ju dhe biznesi juaj të konkurroni më mire në treg. Ne jemi të sigurt se krijimi i identitetit (brand-it) e ndihmon shumë një kompani në qasje me klientët e saj potencialë.

Mëso më Shumë
Shërbimi-Branding
Shërbimi-Digital Marketing

Digital Marketing

Pas krijimit të brand-it ne kujdesemi që ky brand të bëjë sa më shumë audiencë për vete, me shumë regjistrime, shitje etj.
Ne jemi të specializuar në krijimin e strategjive efektive të marketingut digital. Nga menaxhimi ekspert fushatave PPC, Optimizimi i motorrëve të kërkimit, mediave sociale dhe komponentëve të tjerë të marketingut që ndihmojnë bizneset të rriten.

Mëso më Shumë

Trajnime Profesionale

Të suksesshëm në formimin e profesionistëve të vërtetë. Kjo është moto që na ndjek prej më shumë se 7 vitesh.

Për të gjitha bizneset dhe kompanitë që janë në kërkim të trajnimit të stafit të tyre, ne ju ofrojmë programe të ndryshme në disa kategori.:

• Programim
• Design
• Digital Marketing
• Programe Inxhinierike dhe Arkitekturore

Në përputhje me vizionin dhe misionin për të qënë një institucion elitar, stafi jonë është i përbërë nga një ekip ekspertësh të cilët punojnë së bashku për të përçuar më tej rëndësinë e fitimit të kompetencave profesionale dhe rëndësinë e tyre në tregun e punës.

Mëso më Shumë
Shërbimi-Trajnime Profesionale