AutoCAD 2D/3D

Trajnohu në dizenjimin e një planimetrie në AutoCAD deri tek printimi i faqeve të punës. Trajnimi i Autocad 2D/3D ka si qëllim të japë bazat dhe njohuri specifike për programin e Autodesk-AutoCAD. AutoCAD është një aplikacion që me ndihmën e kompjuterit (CAD), shërben për dizajnimin dhe hartimin e planeve të ndryshme të objekteve të ndërtimit. Aplikacioni mbështetet në dy formate, në formatin 2D dhe 3D. Një përdoruesi, programi i AutoCAD, i shërben për dizejnimin dhe krijimin e planeve të ndryshme arkitekturore, inxhinierike dhe industrive të tjera të rënda.

AutoCAD u mundëson arkitektëve të projektojnë, planifikojnë, ekzekutojnë dhe analizojnë forcën e një ndërtese, në nivelin e fazës së dizajnit. Në këtë mënyrë, ndihmon inxhinierët për të hartuar, analizuar dhe zgjidhur çështje të projektimit.

Cila tematika projektesh mund të zhvilloni?

  • Train Design
  • Differential Gear
  • Injection moulding of complex parts
1.CAD/ CAM concepts & presentation. Why is needed and basic commands panel explanation, general knowledge.
2.Introducing the basic commands (line, polyline, circle, rectangle, line weight, layer etc.)
3.Creating layers, basic commands assessment
4.Commands (hatch, array, rotate, copy, scale, mirror, stretch, trim/ extend, join)
5.Creating dimensions, dimLinear, dimAligned, DimCont. Dimension assessment.
6.Summary, assessment
7.Paper space/ model space, paper formatting, prinitng
8.Static & Dynamic block, differences & commonalities
9.Block’s assessment (furniture/ doors drawing)
10.Blueprint plant in AutoCAD/ PDF & JPG
11.Summary- Assessment (2D)
12.Introducing 3D AutoCAD, basic commands, navigation methods UCS
13.Class assessment (How to 3D plan a blueprint, windows & doors modelling etc. Explaining UNION, BOLEAN, SUBSTRACT etc.

Pse duhet të ndjekësh trajnimin ?!

Mundësi të rëja punësimi, si profesionist në programin e AutoCAD 2D/3D

€56000

paga mesatare vjetore

Mundësi karriere

  • Mechanical Drafter, Engineer
  • Electrical Drafter, Engineer
  • Architectural Drafter, Engineer
  • Civil Drafter, Engineer

Kompanitë

  • MGC Contractors
  • Modern Ice Equipment & Supply
  • Architecture offices

  Certifikohu

Çertifikata-AutoCAD 2D/3D

  Kohëzgjatja:

7 javë

  Pjesëmarrja:

2 hërë/javë

FAQ

Pjesëmarrësi duhet të jetë student në fushat e shkencave kompjuterike, inxhinierisë, arkitekturës etj, ose të ketë përfunduar studimet në këto shkenca.

Në përfundim të trajnimi ju do të jeni të aftë të dizenjoni dhe hartoni plane të ndryshme të objekteve të ndërtimit duke zhvilluar edhe projektin përfundimtar: Vizatimi në AutoCAD dhe modelimi i një vile 2 katëshe.

Trajnime të Ngjashme

Revit Architecture

Revit Architecture

Ti je designer i radhës i risisë së arkitekturës. Ka ardhur koha të projektosh idenë tënde. Revit është një softuer modelimi për objekte në proces ndërtimi. Përdoret kryesisht nga arkitektët, inxhinierët e strukturave, inxhinierët mekanikë, inxhinierët elektrikë, projektuesit dhe kontraktorët. Fokusi i programit Revit Architecture është të mësoni të përdorni filtrat në mënyrë inteligjente dhe të ndërtoni pamjet e projektit tuaj, duke logjikuar si arkitektë që përdorin revit.

  2 hërë/javë   40 orë
Mëso më Shumë
AutoCAD 2D/3D

AutoCAD 2D/3D

Trajnohu në dizenjimin e një planimetrie në AutoCAD deri tek printimi i faqeve të punës. Trajnimi i Autocad 2D/3D ka si qëllim të japë bazat dhe njohuri specifike për programin e Autodesk-AutoCAD. AutoCAD është një aplikacion që me ndihmën e kompjuterit (CAD), shërben për dizajnimin dhe hartimin e planeve të ndryshme të objekteve të ndërtimit. Aplikacioni mbështetet në dy formate, në formatin 2D dhe 3D. Një përdoruesi, programi i AutoCAD, i shërben për dizejnimin dhe krijimin e planeve të ndryshme arkitekturore, inxhinierike dhe industrive të tjera të rënda.

  2 hërë/javë   28 orë
Mëso më Shumë
Certifikimi - Trajnimi Interior Design

Interior Design

Interior Design është një fushë e arkitekturës dhe dizajnit që përfshin planifikimin, organizimin dhe përsosjen e hapësirave të brendshme të një ndërtese për qëllime funksionale, estetike dhe të komoditetit. Interior Design është një fushë e gjërë, e cila kërkon një kuptim të mirë të arkitekturës, dizajnit estetik, dhe funksionit praktik të hapësirës.

  2 hërë/javë   38 orë
Mëso më Shumë