Projekte Kursantësh

Të arrish të punësohesh aty ku do është e vështirë por jo e pamundur! Nëse je kërkues dhe i motivuar gjithçka çfarë të duhet është mbështetja dhe ekspertiza në Dominusoft Education. Eja zhvillo dhe ti projektin tënd dhe ndiq karrierën e duhur për tregun e punës.

Web Design Web Design

Web Design

Rakip Cako

Unë zgjodha Dominusoft Education! Kjo, pasi Certifikata është e licensuar dhe njihet gjerësisht në tregun e punës!

Fullstack MERN + Graphic Design Fullstack MERN + Graphic Design

Fullstack MERN + Graphic Design

Geraldo Bitri

Kur nisesh të bësh 1 trajnim, por përfundon duke bërë 2 trajnime, njëri pas tjetrit. Kjo është ekperienca e Geraldo Bitri i cili fillimisht na u bashkua në programin Fullstack Mern Technologies dhe më pas në programin Graphic Design. Dominusoft Ju jep garanci që në fillim!

UI/UX UI/UX

UI/UX

Gjeraldina Gjeta

Ajo çfarë na bën më shumë krenarë është PROJEKTI final që studentët tanë janë të aftë të zhvillojnë! Shpresojmë dhe urojmë që profesionalizmin ta mbani e ta zhvilloni edhe më tej! Ju njohim me Gjeraldina Gjeta dhe projektin e saj zhvilluar në programin UI/UX!

Java Java

Java

Nikola Tafrruku

Të ndjekësh programin JAVA në Dominusoft do të thotë që në fund të përmbyllësh trajnimin me një aplikacion desktop, projekt tëndin real njësoj si Nikola Tafrruku.

Klea Ngjela Klea Ngjela

Fullstack MERN

Klea Ngjela

Dhurata më e bukur që mund ti bësh vetes është një: Certifikatë e Licencuar si FULLSATCK - MERN! Certifikatë e pasuar me njohuri të reja në teknologji të reja programimi web, dhe një website tërësisht profesional si Klea.

Hazis Voda Hazis Voda

C/C++

Hazis Voda

Në fushën e programit të rinjtë kanë nevojë të angazhohen në Projekte Reale dhe pikërisht këtë bëjnë në Dominusoft! E njëjtë është eksperienca e Hazis i cili në përfundim të trajnimit C/C++, arriti të përfundojë me sukses projektin, zhvillimin e një aplikacioni.

Sadri Pervana Sadri Pervana

Web Development PHP

Sadri Pervana

Këshillë për të përballuar ditët e nxehta? Pasditeve të freskëta eja në Dominusoft dhe mëso një gjuhë të re programimi, ndërsa paraditeve të nxehta, qëndro në shtëpi dhe praktiko çfarë është bërë në laborator! Kështu i rrit vetes shanse të reja punësimi në muajin shtator, dhe i shpëton dhe vapës. Njësoj bëri dhe Sadri

Kleo Filipi Kleo Filipi

Java

Kleo Filipi

Që të shkosh me dëshirë në punë, ndër të tjera duhet të paguhesh mirë! Programimi në gjuhën Java, është nga ato profile që siguron paga të larta. Eja dhe bashkohu klasave të Java Programming, njësoj si Kleo Filipi , zhvillo aplikacionin tënd të parë me Java, e krijoi vetes mundësi të gjesh një punë e të shkosh me dëshirë.

Stiliani Davidhi Stiliani Davidhi

Graphic Design

Stiliani Davidhi

Punë ka, ka dhe profesionistë që punësohen menjëherë! Menjëherë pas përfundimit te trajnimit në Graphic Design, falë ndërmjetësimit tonë, Stiliani u punësua si Graphic Designer në kompaninë OneGift

Ramazan Shira Ramazan Shira

Java

Ramazan Shira

Vetëm puna e projekte të vërteta të bëjnë një profesionist të afirmuar! Eja dhe zhvillo një aplikacion standalone: Sistem Menaxhimi të Dhënash duke i krijuar vetes hapësira të reja punësimi. Swipe për të parë një prezantim të shkurtër të projektit zhvilluar nga kursanti ynë Ramazan

Adelina Mali Adelina Mali

Java

Adelina Mali

Zgjedhje e duhur për karrierën tënde! Adelina ndoqi jo 1, por 2 trajnime në Dominusoft! Fillimisht e nisi me pasionin për Graphic Design, dhe më tej tregu i punësimit e drejtoi tek aftësimi në gjuhën Java! Në përfundim të trajnimit, portfolios së Adelina iu shtua një projekt tjetër real: Sistemi i Menaxhimi të dhënave të një “Animal Shop

Xhensila Sinani Xhensila Sinani

Web Development Python

Xhensila Sinani

Bëhu TI, profesionisti që biznesi punëson menjëherë. Kontakto me Dominusoft, njësoj si Xhensila Sinani i dhe në përfundim do të përmbyllësh këtë angazhim projektin tënd të parë, të vërtetë që do të të sigurojë më shumë mundësi punësimi! Swipe për të parë projektin e plotë të Xhensilës, zhvilluar gjatë programit Web Development - Python!

Orjana Lleshi Orjana Lleshi

Graphic Design

Orjana Lleshi

Te ndërtosh brand-e (logo, kartvizita, fletëpalosje, postime për rrjetet sociale, mockup-et etj.) kaq të plota dhe tërheqëse nuk ishte sfidë për Orjanen, pasi ndoqi trajnimin e graphic design.

Ersi Bardho Ersi Bardho

Graphic Design

Ersi Bardho

Ersi gjodhi Dominusoft Education për formimin e tij profesional. Jemi të sigurt që kjo eksperiencë do ti shërbejë gjatë në jetë!

Paloma Bejleri Paloma Bejleri

Graphic Design

Paloma Bejleri

Kur krijon një Portfolio si ky i Palomës ndjehesh gati për tu Punësuar si Graphic Designer!

Xhulio Ndina Xhulio Ndina

Web Development Python

Xhulio Ndina

Edhe pse në një fushë që nuk është e drejtpërdrejtë lidhur me programimin, Xhulio arriti të krijojë një faqe interneti tërheqëse dhe funksionale për video lojra duke përdorur teknologjitë e front-end HTML, CSS, JavaScript, dhe back-end Python me framework-in Django.

Megida Bardhollari Megida Bardhollari

Web Development Python

Megida Bardhollari

Një etapë e re, për megibardhollari pas përfundimit të programit Web Development/ Python! Objektivi u arrit - tashmë e PUNËSUAR! Sigurisht që falë ambicies tënde, dhe njohurive të marra gjatë trajnimit, Ja Dole!

Renald Hoxha - Royal Renald Hoxha - Royal

Fullstack MERN

Renald Hoxha

Njohuri bazë në teknologjitë web? Përforco njohuritë, me një trajnim në Fullstack Mern! Renald zhvilloi njohuritë në JavaScript me librarinë React, Node JS me framework Express JS dhe databazë MongoDB. Angazhimi serioz gjatë trajnimit, bëri që të përmbyllte me sukses websiten e tij “Royal”.

Hatisa Caja - Zed Hatisa Caja - Zed

Digital Marketing & SEO

Hatisa Caja

Nëse po kërkon profesionin ideal, Digital Marketer mund të jetë një i tillë! Ti mund të bëhesh pjesë e “Departmentit të Qejfit” në një kompani, por ke në dorë deri diku fatin e kësaj kompanie! Programi në Dominusoft të siguron kompetenca në këtë fushë që do të duhen për tërë jetën!

Selda Duli - Graphic Design Selda Duli - Graphic Design

Graphic Design

Selda Duli

Sweet Delights, brandimi i një pasticerie, ky është projekti që krijoi Selda gjatë trajnimit në Graphic Design. Një brandim i plotë, duke u nisur nga krijimi i logos, kartëvizita, flyer dhe postime në rrjetet sociale.

Suela Isufi -Web Design Suela Isufi - Web Design

Web Design

Suela Isufi

Përfundimi me sukses i trajnimit në web design nga Suela dhe krijimi i një website blog të përsosur në frontend tregon angazhim të jashtëzakonshëm dhe potencial të madh.

Martin Banushi - Web Development PHP Martin Banushi - Web Development PHP

Web Development PHP

Martin Banushi

Më të mirët marrin atë që meritojnë, njësoj si Martin Mentorim i kualifikuar, punë e vazhdueshme,vullnet, të duhen për një projekt të tillë në Web Development- PHP!

Fabius Hoxha - Digital Marketing & SEO Fabius Hoxha - Digital Marketing & SEO

Digital Marketing & SEO

Fabius Hoxha

ëvizje e duhur, zgjedhje e zgjuar! E tillë është zgjedhja për programin Digital Marketing & SEO në Dominusoft, ku në këto klasa zhvillohen ekspertë me projekte të vërteta!

Konstandino Cafaj -AutoCad 2D/3D Konstandino Cafaj - AutoCad 2D/3D

AutoCad 2D/3D

Konstandino Cafaj

Je një student dhe të duhen njohuri në Autocad? Apo një profesionist që nuk po gjen dot një vend pune? Eja dhe bashkohu profesionistëve në klasat e Autocad 2D/ 3D.

Selina Balla - Graphic Design Selina Balla - Graphic Design

Graphic Design

Selina Balla

Kush tha që kreativiteti është i lindur! Kreativiteti kërkon vetëm KURAJO, punë sistematike dhe vullnet njësoj si Selina Ndërkohë, Dominusoft-in e ke bashkëpunëtor që të krijon mjedisin e duhur!

Ansjela Hasanllari - Graphic Design Ansjela Hasanllari - Graphic Design

Graphic Design

Ansjela Hasanllari

Pas trajnimit në Dominusoft vjen Internship-i te Fm Reklama! Falë marrëveshjes me Fm Reklama, Ansjela u shpall fituese e programit të internship-it si Junior Graphic Designer!

Isli Karaj - Graphic Design Isli Karaj - Graphic Design

Graphic Design

Isli Karaj

Numri i designer-ave është përherë e në rritje, por një gjë është e sigurt, se si Designer-at me “pashaportë Dominusoft”, nuk ka. Kreativ, sistematik, e me një protfolio që modestisht themi se është në nivele tejet profesionale, janë direkt për tu përfshirë në tregun e punës.

Endri Muço - Fullstack MERN Endri Muço - Fullstack MERN

Fullstack MERN

Endri Muço

Përforco Karrierën tënde, me një trajnim në Fullstack Mern! Një gjë është e sigurt, se pavarësisht impenjimit që kërkon ky program, Ti do ta përmbyllësh me një projekt real. Endri u bashkua edhe grupit të internship-it, ku po angazhohet me një tjetër projekt real, me pjesën tjetër të grupit.

Oltion Elezi -Web Design Oltion Elezi - Web Design

Web Design

Oltion Elezi

Kriter mosha për ndjekjen e trajnimit? JO! Prakushte pjesëmarrje në trajnim? JO! Edhe pse vetëm në vitin e 2-të gjimnazit, Oltiani ishte pjesë e programit Web Design. Angazhimi serioz gjatë trajnimit, bëri që të përmbyllte me sukses websiten e tij “The Vintage Kit”.

Elma Liko -Java Elma Liko -Java

Java

Elma Liko

Investimi në karrierë sjell gjithmonë rezultat! Kompetencat në progamim në gjuhën JAVA, janë nga ato kompetenca që falin shanse punësimi! Eja dhe zhvillo dhe “Ti” projektin tënd njësoj si Elma.

Adela Frroku -Graphic Design Adela Frroku - Graphic Design

Graphic Design

Adela Frroku

Nëse kërkon që pasionin ta shndërrosh në profesion, eja dhe ndiq programin Graphic Design, njësoj si Adela. Kalo mouse për të parë projektin e plotë në përfundim të trajnimit Graphic Design!

Enea Gjergji - Graphic Design Enea Gjergji -Graphic Design

Graphic Design

Enea Gjergji

Njohuri dhe këshilla të paçmueshme! Këto fiton gatë trajnimit në Graphic Design njësoj si Enea. Në përfundim me një protofolio që të mundëson punësim.

Leandro Matija - Web Development Python t image alt: Leandro Matija - Web Development Pyth

Web Development Python

Leandro Matija

Nëse ende nuk ke vendosur se çfarë duhet të përmirësosh në karrierën tënde, atëherë ne të sugjerojmë të nisësh një eksperiencë si fullstack developer në python njësoj si Leandro me projektin Made for Gamers, by Gamers. Për një projekt të tillë, të presim në klasat e Web Development

Alesia Ibraliu – Graphic Design Alesia Ibraliu – Graphic Design

Graphic Design

Alesia Ibraliu

Profesionistët punësohen më lehtë! Alesia fillimisht ishte pjesë e klasave të Graphic Design e në përfundim të trajnimit u përfshi edhe në programin e internship-it në Dominusoft Education, ku po angazhohet me një tjetër fushatë komunikimi! Një gjë është e sigurt, tashmë është gati për punësim si Graphic Designer!

Xhoana Dumani - Digital Marketing and SEO Xhoana Dumani - Digital Marketing and SEO

Digital Marketing and SEO

Xhoana Dumani

Certifikuar si Eksperte e Marketingut Digjital! Pas përfundimit me sukses te projektit real, xhoanadumani tashmë është gati për tregun e punës.

Helga Ceni - Java Helga Ceni - Java

Java

Helga Ceni

Kompetencat në programim në gjuhën JAVA, janë nga ato kompetenca që falin shanse punësimi! Eja dhe zhvillo dhe “Ti” projektin tënd njësoj si Helga Ceni

Marsela Xhixha – Graphic Design Marsela Xhixha – Graphic Design

Graphic Design

Marsela Xhixha

Nëse je në kërkim të një PROFESIONI që të përgatit për një KARRIERË TË SIGURT, atëherë ndiq shembullin e Marselës , studente e programit Graphic Design në UET, si dhe pjesë e klasave të Graphic Design në Dominusoft Education! Marsela përmbylli me sukses eksperiencën në Dominusoft Education, me një portfolio shumë profesional.

Migena Biçaku - Web Development Python Migena Biçaku- Web Development Python

Web Development Python

Migena Biçaku

Aftësi që të krijojnë mundësi punësimi në sektorin privat! Njohuritë e përfituara gjatë trajnimit Web Development Python, janë të orientuara drejt zhvillimit të një projekti real, konkretisht: Ndërtimi i një Website tërësisht funksional në Frontend + Backend. Eja dhe zhvillo projektin tënd njësoj si Migena.

Klevis Metra – Web Development Python Klevis Metra – Web Development Python

Web Development Python

Klevis Metra

Shembull suksesi si të programosh në web! Klevisi është shembulli i rradhës që na vërtetoi se programimi fillon të “bëhet më i lehtë” kur punon fort e angazhohesh seriozisht. Website që zhvilloi gjatë trajnimit në Web Development/ Python, ishte website: 4 Putrat, (komunitet virtual me fokus adoptimin e kafshëve)

Rodrik Martini – Web Python Rodrik Martini – Web Python

Web Development Python

Rodrik Martini

Website për biznesin tënd? Po mund ta zhvillosh në klasat e Web Development, njësoj si Rodrik.

Iris Duli – Web Python Iris Duli – Web Python

Web Development Python

Iris Duli

Transformim rrënjësor në karrierën tënde Pa asnjë eksperiencë më herët në programim, Iris shkëlqen me një super projekt në Web Development-Python.

Enxhi Legesi – Graphic Design Enxhi Legesi – Graphic Design

Graphic Design

Enxhi Legesi

Njohuri dhe këshilla të paçmueshme! Këto fiton gjatë trajnimit në Graphic Design njësoj si Enxhi.

Blerta Koka – Graphic Design Blerta Koka – Graphic Design

Graphic Design

Blerta Koka

Nëse kërkon që pasionin ta shndërrosh në profesion, eja dhe ndiq programin Graphic Design, njësoj si Blerta. Në përfundim të trajnimit do të kesh në “xhep” njohuritë e duhura dhe një CV, që do të krijojë hapësira punësimi!

Erbiol Toli - Digital Marketing and SEO Erbiol Toli - Digital Marketing and SEO

Digital Marketing and SEO

Erbiol Toli

Marketingu Digjital dhe SEO janë pjesë të rëndësishme të çdo faqe interneti. Sa më i mirë marketingu juaj dixhital, aq më shumë shikueshmëri dhe trafik do të merrni. Ajka e Marketingut Digjital! Kështu njihen klasat e programit Marketing Digjital & Seo në Dominusoft Education! I orientuar tërësisht drejt fushatave reale sipas të rejave më të fundit ndërkombëtare, i drejtuar nga staf akademik dhe profesionistë të fushës.

Laureta Demishaj – Java Laureta Demishaj – Java

Java

Laureta Demishaj

Nga trajnim Java në internship për Web Development Python. Paguan për 1 gjuhë programimi dhe fiton pa pagesë kompetenca në gjuhë të tjera programimi Laureta, pjesëmarrja e shkëlqyer në Java u shpërblye me një program Internshipi si Web Developer-Python pranë Dominusoft Education!

Enxhi Basha - Web Development Python Enxhi Basha - Web Development Python

Web Development Python

Enxhi Basha

Njësoj si Enxhi Basha, mund të vish të bëhesh pjesë e një prej trajnimeve tona e më tej automatikisht Dominusoft Education të mbështet me Praktikën Mësimore, e cila zhvillohet sipas orëve përkatëse nën mentorimin e ekspertëve tanë! Në përfundim do kesh në “xhep”, një super projekt, aftësi më të kualifikuara sipas programit dhe Praktikën Mësimorë që kërkon Departamenti përkatës

Xhesika Dobre – Grapich Design Xhesika Dobre – Grapich Design

Grapich Design

Xhesika Dobre

Ku ka punë, ka dhe sukses! Këtë na e vërteton Xhesika e cila përfundoi me sukses portofolion e saj në programin e Graphic Design.

Athina Tumani – Java Athina Tumani – Java

Java

Athina Tumani

Aty ku përkushtimi gjatë trajnimit pasohet me Punësim! Pas përfundimit të studimeve në programin e studimit IE/ FEUT, dijes dhe përvojës të fituar në Dominusoft Education në programin JAVA Athina arriti të punësohej ne AlbaniaLab , kompani partnere e jona! Falë kompetencave personale dhe ndërmjetësimit të Dominusoft Education, kjo eksperiencë mund të jetë e jotja!

Rezar Dalipaj - Web Development Python Rezar Dalipaj - Web Development Python

Web Development Python

Rezar Dalipaj

Për fillestarë ose çdo programues që dëshiron të bëhet një zhvillues ueb, ky trajnim do t'ju tregojë bazat e krijimit të aplikacioneve në internet dhe do t'ju japë aftësitë e nevojshme për të filluar ndërtimin e diçkaje të mrekullueshme.Munt te zhvillohet dhe online, është njësoj si në lab! Nëse ke dyshime për ecurinë e klasave online, Rezar ju vërteton se të ndjekësh trajnimin Online, është njësoj si të jesh në lab!

Amarildo Pisha – Java Amarildo Pisha – Java

Java

Amarildo Pisha

Java, gjuha e parë e programimit është një gjuhë jashtëzakonisht e popullarizuar për dizajnimin e aplikacioneve. Nëse angazhohesh seriozisht dhe zhvillon projektin shkëlqyer, mund të jesh i aftë të punësohesh direkt pas trajnimit si junior java developer! Amarildo arriti të përfundojë me sukses projekti e tij, një sistem menaxhimi për doktorët e një qëndre spitalore.

Ana Ndreçka – Graphic Design Ana Ndreçka – Graphic Design

Graphic Design

Ana Ndreçka

Më të mirët zgjedhin Dominusoft Education! Kreative, e zellshme, Ana përfundoi me suksese portfolion në programin Graphic Design! E sigurtë që shanset për punësim tashmë janë më të larta.

Kastriot Myrta – Graphic Design + Web Design Kastriot Myrta – Graphic Design + Web Design

Graphic Design dhe Web Design

Kastriot Myrta

Kur vjen nga Norvegjia në Dominusoft Education, ndjek jo 1 por 2 trajnime! • Parakushte pjesëmarrje në trajnim? JO! • Kriter mosha për ndjekjen e trajnimit? JO! Kastrioti ishte pjesë e jona, në 2 programe, Web dhe Graphic Design! Fakti që nuk kishte pasur eksperiencë më parë në programim apo dizajn, nuk e penguan të përfundonte me sukses projektet për secilin trajnim.

Rea Zeneli – Graphic Design Rea Zeneli – Graphic Design

Graphic Design

Rea Zeneli

Eksperienca e një programi në Dominusoft Education, ka aftësi të paimagjinueshme për të të transformuar të ardhmen! Rea e talentuar, na u bashkua në klasat e graphic design dhe në përfundim të trajnimit, arriti të realizojë këtë CV profesionale.

Ahmet Lila – Web Development Python Ahmet Lila – Web Development Python

Web Development Python

Ahmet Lila

Në programim, duhet me qenë patjetër numër 1! Ahmeti i kompletuar pas përfundimit të programit Web Development (Python), u bë pjesë e programit të internship-it në Dominusoft Education, duke qenë se projekti i tij u zgjodh ndër më të mirët nga Trajnuesi përkatës! Pas kësaj ekserience, jemi të sigurt se “punësimi” nuk është më kaq i pamundur.

Regi Shtëmbari - Python Regi Shtëmbari - Python

Python

Regi Shtëmbari

Pas trajnimit të parë në Dominusoft Education, e sigurt që do ndjekësh një të 2-të! Por nuk mbaron me kaq eksperienca tek ne, të pret dhe intership-i! I tillë është rrugëtimi profesional i Regit i cili ndoqi fillimisht programin Java, më tej Backend / Python dhe në fund programin e internship-it! Gati për punë!

Resardo Ramollari – Java Resardo Ramollari – Java

Java

Resardo Ramollari

Fuqizim i kompetencave në trajnim + Internship = Punësim i sigurt! Resardo, ka ndjekur jo 1 por 2 trajnime në Dominusoft Education! Nuk mbaroi me kaq eksperienca e tij në Dominusoft Education, Resardo u bë pjesë e skuadrës së Internship-it ku zhvilloi një tjetër projekt real! 3 projekte reale në portfolio- më shumë shanse punësimi, kjo është pak por e sigurt!

Sidorela Hamzallari – Graphic Design Sidorela Hamzallari – Graphic Design

Graphic Design

Sidorela Hamzallari

Sidorelën dhe shumë të rinj, i bashkon pasioni për “design-in”, dëshira dhe kërkesa për të investuar në karrierë si dhe fakti që zgjedhja e tyre është “DOMINUSOFT EDUCATION” sidorela_hamzallari tashmë është gati për tregn e punës si #newgraphicdesigner!

Besjana Kola -Graphic Design Besjana Kola - Graphic Design

Graphic Design

Besjana Kola

Regjistrimet në programin Graphic Design nuk kanë të ndalur! Dhe kjo sepse në vetëm 2 muaj, “Ti” mund të zhvillosh Cv-në tënde profesionale si Graphic Designer, e cila të bën gati për tregun e punës njësoj si Besjana.

Fiona Xhaferi - Web Design Fiona Xhaferi - Web Design

Web Design

Fiona Xhaferi

S’kanë të mbaruar projektet! Pavarësisht që jemi në periudhë vere, të rinjtë si Fiona Xhaferi kanë nevojë “ti bëjnë yzmetin” vendit të punës! Në përfundim të programit Web Design, Fiona Xhaferi të zhvillojë me sukses një website me teknologjitë: Html -Css -JavaScript -Jquery -Bootstrap

Jasim Lika - Web Design Jasim Lika - Web Design

Web Design

Jasim Lika

Një kualifikim i tillë të jep shance të punosh si frontend developer! Mezi pret të përfitosh një eksperiencë të tillë në karrierën tënde? Të mirëpresim njësoj si Jasmin Lika i cili zhvilloi gjatë trajnimit websiten e një gjimnazi privat!

Ada Qendro - Digital Marketing & SEO Ada Qendro - Digital Marketing & SEO

Digital Marketing and SEO

Ada Qëndro

2 trajnime në Dominusoft Education + Suksesi Juaj në vijim Pasaportë për Dominusoft Education! Pas përfundimit të programit Digital Marketing fillimisht, Ada na u bashkua edhe në Graphic Design! Ada, një model për tu ndjekur!

Ervisa Abazi Digital Marketing and SEO Ervisa Abazi Digital Marketing and SEO

Digital Marketing and SEO

Ervisa Abazi

Rruga e duhur, për një karrierë të sigurt! Ervisa u bashkua klasës së rradhës në programin Digital Marketing & Seo, dhe falë seriozitetit, angazhimit dhe bashkëpunimit me Profin përkatës, arriti të zhvillojë një Strategji Marketingu Digjital, mbi Biznesin e saj me të ri, agjensi marketingu @eternitymarketing.al.

Igli Bregu Web DEV Pythohn Igli Bregu Web DEV Pythohn

Web Development Python

Igli Bregu

Arritje përmes guximit, disiplinës dhe pasionit! Rasti i Igli është ky! Pas mbrojtjes me sukses të projektit në programin Web Development, iu bashkua grupit të internship-it, të mentoruar nga ekspertët tanë, i angazhuar me një tjetër projekt real. Ky kurs është i vetmi kurs që do t'ju duhet ndonjëherë për të zotëruar gjuhën e programimit Python në domenin e uebit.

Igli Lame - Web Design Igli Lame - Web Design

Web Design

Igli Lame

Sëbashku, planet e tua plot pasion për teknologjinë i bëjmë një realitet! Pasioni për teknologjitë web, e bashkoi Igli Lame student i universitetit Mesdhetar, në klasat e Web Design. Angazhimi serioz gjatë trajnimit, bëri që të përmbyllte me sukses websiten e tij “Wine Shop” Igli u bashkua edhe grupeve të internship-it, ku u angazhua me një tjetër projekt real, me pjesën tjetër të grupit.

Kjara Fida Java Kjara Fida Java

Java

Kjara Fida

Nëse ke dyshim për ecurinë tënde në Dominusoft Education, projekti i zhvilluar në Java i Kjarës të konfirmon të kundërtën! Nuk kishte si të ndodhte ndryshe, një tjetër Standalone App, për menaxhimin e të dhënave të një Universiteti, i zhvilluar me sukses me gjuhën Java!

Majlinda Ferko - Graphic Design (Ophelia Majlinda Ferko - Graphic Design (Ophelia

Graphic Design

Majlinda Ferko

Projekti më i mirë sot, mundësi për të qenë një profesionist i mirë nesër në krijimin e grafikëve dhe paraqitjeve të personalizuara për kompanitë dhe bizneset e të gjitha madhësive. E tillë është eksperienca e Majlinda Ferko projekti i së cilës u përzgjodh si një ndër më të mirët në klasat e Graphic Design u përfshi edhe në programin e internship-it, ku u angazhua me një tjetër portfolio real, nën mentorimin e ekspertëve tanë!

Patrik Ramaj - Web Dev Python + Java Patrik Ramaj - Web Dev Python + Java

Web Development Python dhe Java

Patrik Ramaj

Kur je i kënaqur me cilësinë e trajnimit dhe mbarëvajtjes mësimore në Dominusoft Education, kthehesh përsëri duke ndjekur 2 apo më shumë trajnime, njëri pas tjetrit! Ky është rasti i Patrik Ramaj i cili pasi ndoqi programin Java, u bashkua edhe në programin Web Development në Dominusoft Education! Dyfish vlerësim, kënaqësi e motivim për ne!

Hera Rustemi - Graphic Design Hera Rustemi - Graphic Design

Graphic Design

Hera Rustemi

E talentuar, serioze e zellshme, këto cilësi na tregoi Hera gjatë rrugëtimit të saj në klasat e Graphic Design! One skin care. Me një eksperiencë të gjatë me artin dhe fotografinë, Hera kualifikoi CV-në e saj, duke i shtuar një trajnim profesional dhe kompetenca si Graphic Designer. Fito dhe ti aftësinë për të krijuar një dizajn tërheqës vizualisht, të lehtë për t'u kuptuar dhe mëso të punosh shpejt për tu ofruar më të mirën klientëve të tu.

Armela Halili - Web Development Python Armela Halili - Web Development Python

Web Development Python

Armela Halili

Mësoni zhvillimin e uebit në Python, nga themeli. Ne do t'ju mësojmë se si të ndërtoni një aplikacion të vërtetë ueb dhe do t'ju lëmë me një pjesë të portofolit në fund të kursit. 3 hallkat e pandashme e një eksperience në Dominusoft Education e më pas! Për Armelën pas ndjekjes së programit Web Development, erdhi menjëherë programi i internship-it @albanianbussinespartner, më tej oportunitetet për punësim në të njëjtën kompani!

Kristina Braçellari - Digital Marketing and SEO Kristina Braçellari - Digital Marketing and SEO

Digital Marketing and SEO

Kristina Braçellari

Fakt është se kur nuk rri në shtëpi, por kërkon gjithmonë kualifikime të vazhdueshme, gjen punë! Eksperienca e Kirstinës në Dominusoft Education ishte nga ato “ të shkëlqyerat”. Pas përfundimit të trajnimit në Digital Marketing & Seo, u orientua për punësim në një prej kompanive partnere të Dominusoft Education dhe aktualisht është e punësuar si Digital Marketing Specialist në ConceptMarketing !

Emelda Meta - Graphic design Emelda Meta - Graphic design

Graphic design

Emelda Meta

Ndiq pasionin, por në fund fiton dhe një profesion! Ke dëshirë design-in, je i prirur drejt kreativitetit, të duhet një profesion? Eja dhe ndiq programin Graphic Design në Dominusoft Education, me programe ju lejojnë të krijoni grafika të mediave sociale, karta biznesi dhe madje edhe grafikë në blog! Aftësohu për të zhvilluar një CV, po kaq profesionale sa Emelda Meta.

Enxhi Pllumbi - C/C++ Enxhi Pllumbi - C/C++

C/C++

Enxhi Pllumbi

Themele të forta, e ardhme e ndritur. Pasi ndoqi programin e integruar C/C++ Enxhi arriti të zhvillojë me sukses projektin dhe certifikimin në programin C++. Projekti ka të bëjë me regjistrimin dhe modifikimin e të dhënave të qytetarëve. Përdori të gjitha njohuritë e marra gjatë trajnimit.

Marsion Leka - Digital Marketing and SEO Marsion Leka - Digital Marketing and SEO

Digital Marketing and SEO

Marsion Leka

Si të merrni më shumë drejtues, shitje dhe klientë? Filloni me marketingun dixhital dhe optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO) janë dy nga mënyrat më ekonomike për të zhvilluar praninë e një biznesi në internet dhe për të tërhequr më shumë klientë. Bëhu profesionisti, që biznesi punëson menjëherë. Në përfundim do të mbyllësh me sukses Digital Marketing Plan të kompanisë tënde aktuale apo kompanisë hipotetike që kërkon të hapësh.

Ambra Taullahu - Web Dev Python Ambra Taullahu - Web Dev Python

Web Development Python

Ambra Taullahu

Web Development Python është një platformë me një ndalesë për të gjitha gjërat që lidhen me zhvillimin e uebit. Do t'ju mësojë se si të krijoni aplikacione të plota me veçori dhe mjete modern. Ambra i’u bashkua super ekipit të Dominusoft Education, për të ndjekur trajnimin në Web Development Python. Projekti final i zhvilluar gjatë trajnimit Web Development - Python, ishte website i një studio arkitekturore- Interior Design!

Eva Hasanaj - Graphic Design Eva Hasanaj - Graphic Design

Graphic Design

Eva Hasanaj

Tek ne një dizajner grafik bëhet i aftë të kryejë të menduarit vizual dhe strategjik. Eva kur erdhi në Dominusoft Education, nuk kishte fare njohuri në design, ndërsa sot ajo prezantohet denjësisht me një CV profesionale. Punë, cilësi dhe siguri në rrugën e saj të karrierës. Becoffee ishte projekti me të cilin u prezantua, brandimi i një marke kafeje. Brandimi përshin dizenjimin e logosë, kartëvizites, flyer etj

Klaudia Hysa Klaudia Hysa - Java

Java

Klaudia Hysa

Java është një gjuhë programimi që ju lejon të punoni më shpejt dhe të integroni aplikacionet tuaja pa probleme. Investimi në karrierë sjell gjithmonë rezultat! Kompetencat në progamim në gjuhën JAVA, janë nga ato kompetenca që falin shanse punësimi! Një projekt i përfunduar me sukses, atë çfarë kërkon tregu i punës. Eja dhe zhvillo dhe “Ti” projektin tënd njësoj si Klaudia.

Arben Muca UI/Ux Arben Muca UI/UI

UI/UX

Arben Muca

Siguroi vetes kompetencat që tregu ndërkombëtar dhe sëfundmi ky kombëtar po kërkon në UI/ UX Design! Qëllimi i UI/UX është ta bëjë ndërfaqen e përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, tërheqës vizualisht dhe efikas. Kjo gjithashtu i lejon bizneset të tregtojnë produktet e tyre në mënyrë efektive duke përmirësuar përvojën e përdoruesit. Nëse kërkon të zhvillohesh në këtë fushë, ti i përket Dominusoft Education njësoj si Arben Muca.

2D & 3D i një vile trekatëshe 2D & 3D i një vile trekatëshe

AutoCAD

Enxhi Gjura

Enxhi Gjura zgjodhi Dominusoft Education për të ndejekur dy programe, fillimisht Graphic Design e pas dy vitessh Autocad. Enxhi arriti të përfundojë me sukses projektin. Ndërtimi në 2D & 3D i një vile trekatëshe, zhviluar gjatë trajnimit.

Algert Hasanaj Algert Hasanaj

Web Design

Algert Hasanaj

Algert Hasanaj zgjodhi kursin Web Design. Projekti i tij është blogu “Traveler”. Qëllimi i blogut është, njohja me destinacionet më atraktive për të gjithë të apasionuarit pas turizmit malor, bregdetar dhe kulturor. Website ofron një galeri të gjerë me foto dhe ilustrime përkatëse për çdo destinacion.

Teuta Kuci Teuta Kuci

Web Design

Teuta Kuci

Kursantja Teuta Kuci është përfshirë në kursin Web Design për të mësuar dhe ndërtuar një website. Projekti i saj është për një studio ligjore cila ofron shërbimet për të drejtat e fëmijëve, emigracionin dhe çështjet familjare. Gjithashtu rregullon marrëdhëniet midis punëdhënësit dhe punëmarrësit,si dhe mbrojtja nga falsifikimet.

Ditmira Sinori Ditmira Sinori

Web Design

Ditmira Sinori

Ditmira Sinori u përfshi në kursin Web Design Online, në një industri e cila rritet me hapa të mëdha ditë pas dite. Projekti i saj “Diell Hotel & Resort” ju mundëson të kryeni rezervime online, me një interface tërheqës për klientët potencialë.

Bora Puka Bora Puka

Web Design

Bora Puka

Bora Puka me një dëshirë të madhe, i’u bashkua trajnimit për Web Design. Ajo u prezantua me një faqe web-i, të një prej hoteleve më luksoze “White Blancmange”. Kushdo që viziton website-in njihet me dhomat dhe shërbimet, që ofrohen nga hoteli luksoz me 5 yje.

Xhena Gura Xhena Gura

Web Development PHP

Xhena Gura

Xhena Gura zgjodhi kursin e Web Development PHP. Projekti i saj është një blog ku paraqiten artikuj të ndryshëm rreth sportit, modës, shëndetit dhe trendeve të fundit. Secili përdorues ka të drejtë të krijojë artikuj rreth temave që trajtohen në këtë blog. Teknologjitë e përdorura për realizimin e Blog-ut janë: HTML, CSS, JavaScript dhe për backend është përdorur PHP me framework-un Laravel.

Florian Disha Florian Disha

Web Development Python

Florian Disha

Florian Disha zgjodhi programin Web Developer Python për të përmirësuar aftësitë e tij të kodimit dhe të ndërtimit të një ndërfaqeje. Projekti me të cilin ai u paraqit është restoranti “Grande Roma” me një menu italiane dhe jo vetëm. Vjen tashmë me një website të ri, të ndërtuar me teknologjitë e web-it si dhe Python me framework Django.

Paula Qëndraj Paula Qëndraj

Web Development Python

Paula Qëndraj

Paula Qëndraj zgjodhi Web Development Python, për të mësuar më shumë rreth zhvillimit të një faqe webi. Projekti i saj “Planet Food” u mundëson klientëve përzgjedhjen e produkteve sipas dëshirës dhe nëpërmjet një telefonate mund të porosisin ushqimin e preferuar.

Markela Prifti Markela Prifti

Web Development Python

Markela Prifti

Markela Prifti zgjodhi kursin Web Development Python si një mënyrë për të krijuar dhe zhvilluar një site. Projekti i saj është për një website restoranti “Dine Fine”, nëpërmjet të cilit mund të kryesh rezervime, të mësosh më shumë rreth gatimeve apo dhe stafit të restorantit.

Anxhelo Zero Anxhelo Zero

UI/UX

Anxhelo Zero

Pasi përmbylljes me sukses të kursit Graphic Design, Anxhelo përfitoi një tjetër trajnim për UI/UX. Projekti i tij final është një ndërfaqe, ku secili vizitor ka aksesin për të porositur cupcakes online, duke përzgjedhur përbërësit e preferuar.

Albina Popoci Albina Popoci

UI/UX

Albina Popoci

Tek UI/UX Albina Popoci ka përmirësuar website-n Wineaholic, duke shtuar funksionalitete si: përdoruesit kanë akses për të shprehur opinionin e tyre rreth produkteve që ata kanë blerë në website, evente të ndryshme në lidhje me cilësinë e verërave, dhe blerje online nëpërmjet opsionit “shopping cart”.

Desara Shinjatari Desara Shinjatari

Web Development Python

Desara Shinjatari

Desara Shinjatari i’u bashkua super ekipit të Dominusoft Education, për të ndjekur trajnimin në Web Development Python. Projekti i saj është blogu “Inspire”, ku jep këshilla dhe orientime për studentët, si dhe aksesimin, ndërveprimin dhe krijimin e artikujve.

Andi Hoxha Andi Hoxha

Java

Andi Hoxha

Tashmë Andi mund të cilësohet si një superhero në programim. Një projekt i përfunduar me sukses, atë çfarë kërkon tregu i punës. Një sistem menaxhimi për një kompani fluturimesh “Mega Flight Away”, ku regjistrohen udhëtarët, duke zgjedhur destinacionin dhe të bërë pagesën.

Fatjona Zenelaj Fatjona Zenelaj

Java

Fatjona Zenelaj

I shpallur edhe si projekti më i mire JAVA, Fatjona i’a doli të performonte si një eksperte. Eksperienca si studente në Dominusoft Education shërben si një shtysë e madhe në rrugëtimin e saj profesional. Fatjona ndërtoi një sistem menaxhimi për ibrari. Aty mund të regjistrohen frekuentuesit e rinj dhe librat më të fundit e librarisë

Argita Dyrko Argita Dyrko

Java

Argita Dyrko

Ndërtimi i një sistemi menaxhimi për një spital, duke përdorur programimin JAVA. Sistemi shërben si një database për të bërë lidhjen midis mjekëve dhe pacientëve. Administratori i sistemit menaxhon marrëdhënien e mjekëve me pacientët, duke hedhur në database detajet rreth vizitave, oraret, diagnozat, këshillimet e mëtejshme.

Kristina Shehaj Kristina Shehaj

Java

Kristina Shehaj

Nuk kishte si të ndodhte ndryshe, një projekt i shkëlqyer i realizuar në JAVA. Puna 2 mujore e Kristinës i dha frytet e veta. Projekt i saj i dedikohet një sistemi menaxhimi të trupës kinematografike.

Eldi Meti Eldi Meti

Motion Design

Eldi Meti

Eldi në mënyë goxha artistike ka punuar me projektin e tij në motion design. Një projekt me të gjitha teknikat që ka mësuar si: përdorimi i green screen, bashkimi i disa videove për të krijuar videon e plotë dhe efekte të ndryshme.

Sulgen Avdulla Sulgen Avdulla

Graphic Design

Sulgen Avdulla

Graphic Design, duke përdorur njohuritë e marra mbi Photoshop, Illustrator dhe InDesign ka ndërtuar projektin “Dizenjuesi”. Në këtë projekt ka punuar me Logo & Branding, duke i shpalosur në mock up të ndryshëm. Me anë të vector art ka modifikuar disa fotografi & modele. Gjithashtu duke përdorur disa tools ka restauruar foto dhe ka bërë manipulime profesionale.

Melba Biraçi Melba Biraçi

Grapich Design

Melba Biraçi

Një nga porfoliot më të larmishëm, të punuar profesionalisht nga Melba. Punë, cilësi dhe siguri në rrugën e saj të karrierës. Projekti i ndërtuar për një biznes Pizza Dario, logo & full branding. Në këtë projekt ka përfshirë dhe materialet template për promovimin në social media.

Irin Vokopola Irin Vokopola

Graphic Design

Irin Vokopola

Projekti i realizuar nga Irini në Graphic Design, me të gjitha karakteristikat e parashikuara. Mock Ups të ndryshëm dhe kreativitet i shfaqur në punimet e tij. Full Branding dhe Logo duke përdorur Illustrator.

Ornela Kita Ornela Kita

Graphic Design

Ornela Kita

Ornela krijoi një portfolio mjaft të veçantë, një produkt që i garanton punësim të menjëhershëm. Kreative, sistematike dhe me vullnet, eksperienca e saj në klasën e Graphic Design është e gjitha për t’u vlerësuar. Projekti “Bee Clean”, logo dhe branding.

Artan Merkohasani Artan Merkohasani

Digital Marketing & Seo

Artan Merkohasani

Prjekti në Digital Marketing & SEO nga Artani nxorri në pah të gjitha njohuritë dhe praktikat e mësuara gatë trajnimit. Ai arriti të hartonte një plan marketingu duke studiuar dhe vlerësuar çdo komponent të mundshëm, website-in e kompanisë Shpigel. Gjatë punës së zhvilluar ka hartuar një audit rreth profilit të kompanisë duke përmirësuar strategjinë e marketingut.

Kevin Shima Kevin Shima

C/C++

Kevin Shima

Kevini e nisi si duhet karrierën e tij si programues. Ky është dhe projekti i tij i realizuar pas ndjekjes & çertifikimit me sukses në programin C++. Ka ndëtuar një program për menaxhimin e të dhënave të qytetarëve.

Haris Bardhi Haris Bardhi

AutoCAD

Haris Bardhi

Haris Bardhi i’u bashkua klasave të AutoCAD-it për të mësuar më shumë rreth programeve inxhinierike, dhe aplikimin e tyre. Ai e realizoi projektin për një ambjent banimi 3 katësh, duke përdorur të gjitha komandat e AutoCAD-it në të cilën përfshihet planimetria e objektit.

Web Design Web Design

Web Design

Rakip Cako

Unë zgjodha Dominusoft Education! Kjo, pasi Certifikata është e licensuar dhe njihet gjerësisht në tregun e punës!

Fullstack MERN + Graphic Design Fullstack MERN + Graphic Design

Fullstack MERN + Graphic Design

Geraldo Bitri

Kur nisesh të bësh 1 trajnim, por përfundon duke bërë 2 trajnime, njëri pas tjetrit. Kjo është ekperienca e Geraldo Bitri i cili fillimisht na u bashkua në programin Fullstack Mern Technologies dhe më pas në programin Graphic Design. Dominusoft Ju jep garanci që në fillim!

Java Java

Java

Nikola Tafrruku

Të ndjekësh programin JAVA në Dominusoft do të thotë që në fund të përmbyllësh trajnimin me një aplikacion desktop, projekt tëndin real njësoj si Nikola Tafrruku.

Klea Ngjela Klea Ngjela

Fullstack MERN

Klea Ngjela

Dhurata më e bukur që mund ti bësh vetes është një: Certifikatë e Licencuar si FULLSATCK - MERN! Certifikatë e pasuar me njohuri të reja në teknologji të reja programimi web, dhe një website tërësisht profesional si Klea.

Hazis Voda Hazis Voda

C/C++

Hazis Voda

Në fushën e programit të rinjtë kanë nevojë të angazhohen në Projekte Reale dhe pikërisht këtë bëjnë në Dominusoft! E njëjtë është eksperienca e Hazis i cili në përfundim të trajnimit C/C++, arriti të përfundojë me sukses projektin, zhvillimin e një aplikacioni.

Sadri Pervana Sadri Pervana

Web Development PHP

Sadri Pervana

Këshillë për të përballuar ditët e nxehta? Pasditeve të freskëta eja në Dominusoft dhe mëso një gjuhë të re programimi, ndërsa paraditeve të nxehta, qëndro në shtëpi dhe praktiko çfarë është bërë në laborator! Kështu i rrit vetes shanse të reja punësimi në muajin shtator, dhe i shpëton dhe vapës. Njësoj bëri dhe Sadri

Kleo Filipi Kleo Filipi

Java

Kleo Filipi

Që të shkosh me dëshirë në punë, ndër të tjera duhet të paguhesh mirë! Programimi në gjuhën Java, është nga ato profile që siguron paga të larta. Eja dhe bashkohu klasave të Java Programming, njësoj si Kleo Filipi , zhvillo aplikacionin tënd të parë me Java, e krijoi vetes mundësi të gjesh një punë e të shkosh me dëshirë.

Ramazan Shira Ramazan Shira

Java

Ramazan Shira

Vetëm puna e projekte të vërteta të bëjnë një profesionist të afirmuar! Eja dhe zhvillo një aplikacion standalone: Sistem Menaxhimi të Dhënash duke i krijuar vetes hapësira të reja punësimi. Swipe për të parë një prezantim të shkurtër të projektit zhvilluar nga kursanti ynë Ramazan

Adelina Mali Adelina Mali

Java

Adelina Mali

Zgjedhje e duhur për karrierën tënde! Adelina ndoqi jo 1, por 2 trajnime në Dominusoft! Fillimisht e nisi me pasionin për Graphic Design, dhe më tej tregu i punësimit e drejtoi tek aftësimi në gjuhën Java! Në përfundim të trajnimit, portfolios së Adelina iu shtua një projekt tjetër real: Sistemi i Menaxhimi të dhënave të një “Animal Shop

Xhensila Sinani Xhensila Sinani

Web Development Python

Xhensila Sinani

Bëhu TI, profesionisti që biznesi punëson menjëherë. Kontakto me Dominusoft, njësoj si Xhensila Sinani i dhe në përfundim do të përmbyllësh këtë angazhim projektin tënd të parë, të vërtetë që do të të sigurojë më shumë mundësi punësimi! Swipe për të parë projektin e plotë të Xhensilës, zhvilluar gjatë programit Web Development - Python!

Xhulio Ndina Xhulio Ndina

Web Development Python

Xhulio Ndina

Edhe pse në një fushë që nuk është e drejtpërdrejtë lidhur me programimin, Xhulio arriti të krijojë një faqe interneti tërheqëse dhe funksionale për video lojra duke përdorur teknologjitë e front-end HTML, CSS, JavaScript, dhe back-end Python me framework-in Django.

Megida Bardhollari Megida Bardhollari

Web Development Python

Megida Bardhollari

Një etapë e re, për megibardhollari pas përfundimit të programit Web Development/ Python! Objektivi u arrit - tashmë e PUNËSUAR! Sigurisht që falë ambicies tënde, dhe njohurive të marra gjatë trajnimit, Ja Dole!

Renald Hoxha - Royal Renald Hoxha - Royal

Fullstack MERN

Renald Hoxha

Njohuri bazë në teknologjitë web? Përforco njohuritë, me një trajnim në Fullstack Mern! Renald zhvilloi njohuritë në JavaScript me librarinë React, Node JS me framework Express JS dhe databazë MongoDB. Angazhimi serioz gjatë trajnimit, bëri që të përmbyllte me sukses websiten e tij “Royal”.

Suela Isufi -Web Design Suela Isufi - Web Design

Web Design

Suela Isufi

Përfundimi me sukses i trajnimit në web design nga Suela dhe krijimi i një website blog të përsosur në frontend tregon angazhim të jashtëzakonshëm dhe potencial të madh.

Martin Banushi - Web Development PHP Martin Banushi - Web Development PHP

Web Development PHP

Martin Banushi

Më të mirët marrin atë që meritojnë, njësoj si Martin Mentorim i kualifikuar, punë e vazhdueshme,vullnet, të duhen për një projekt të tillë në Web Development- PHP!

Endri Muço - Fullstack MERN Endri Muço - Fullstack MERN

Fullstack MERN

Endri Muço

Përforco Karrierën tënde, me një trajnim në Fullstack Mern! Një gjë është e sigurt, se pavarësisht impenjimit që kërkon ky program, Ti do ta përmbyllësh me një projekt real. Endri u bashkua edhe grupit të internship-it, ku po angazhohet me një tjetër projekt real, me pjesën tjetër të grupit.

Oltion Elezi -Web Design Oltion Elezi - Web Design

Web Design

Oltion Elezi

Kriter mosha për ndjekjen e trajnimit? JO! Prakushte pjesëmarrje në trajnim? JO! Edhe pse vetëm në vitin e 2-të gjimnazit, Oltiani ishte pjesë e programit Web Design. Angazhimi serioz gjatë trajnimit, bëri që të përmbyllte me sukses websiten e tij “The Vintage Kit”.

Elma Liko -Java Elma Liko -Java

Java

Elma Liko

Investimi në karrierë sjell gjithmonë rezultat! Kompetencat në progamim në gjuhën JAVA, janë nga ato kompetenca që falin shanse punësimi! Eja dhe zhvillo dhe “Ti” projektin tënd njësoj si Elma.

Enea Gjergji - Graphic Design Enea Gjergji -Graphic Design

Graphic Design

Enea Gjergji

Njohuri dhe këshilla të paçmueshme! Këto fiton gatë trajnimit në Graphic Design njësoj si Enea. Në përfundim me një protofolio që të mundëson punësim.

Leandro Matija - Web Development Python t image alt: Leandro Matija - Web Development Pyth

Web Development Python

Leandro Matija

Nëse ende nuk ke vendosur se çfarë duhet të përmirësosh në karrierën tënde, atëherë ne të sugjerojmë të nisësh një eksperiencë si fullstack developer në python njësoj si Leandro me projektin Made for Gamers, by Gamers. Për një projekt të tillë, të presim në klasat e Web Development

Helga Ceni - Java Helga Ceni - Java

Java

Helga Ceni

Kompetencat në programim në gjuhën JAVA, janë nga ato kompetenca që falin shanse punësimi! Eja dhe zhvillo dhe “Ti” projektin tënd njësoj si Helga Ceni

Migena Biçaku - Web Development Python Migena Biçaku- Web Development Python

Web Development Python

Migena Biçaku

Aftësi që të krijojnë mundësi punësimi në sektorin privat! Njohuritë e përfituara gjatë trajnimit Web Development Python, janë të orientuara drejt zhvillimit të një projekti real, konkretisht: Ndërtimi i një Website tërësisht funksional në Frontend + Backend. Eja dhe zhvillo projektin tënd njësoj si Migena.

Klevis Metra – Web Development Python Klevis Metra – Web Development Python

Web Development Python

Klevis Metra

Shembull suksesi si të programosh në web! Klevisi është shembulli i rradhës që na vërtetoi se programimi fillon të “bëhet më i lehtë” kur punon fort e angazhohesh seriozisht. Website që zhvilloi gjatë trajnimit në Web Development/ Python, ishte website: 4 Putrat, (komunitet virtual me fokus adoptimin e kafshëve)

Rodrik Martini – Web Python Rodrik Martini – Web Python

Web Development Python

Rodrik Martini

Website për biznesin tënd? Po mund ta zhvillosh në klasat e Web Development, njësoj si Rodrik.

Iris Duli – Web Python Iris Duli – Web Python

Web Development Python

Iris Duli

Transformim rrënjësor në karrierën tënde Pa asnjë eksperiencë më herët në programim, Iris shkëlqen me një super projekt në Web Development-Python.

Laureta Demishaj – Java Laureta Demishaj – Java

Java

Laureta Demishaj

Nga trajnim Java në internship për Web Development Python. Paguan për 1 gjuhë programimi dhe fiton pa pagesë kompetenca në gjuhë të tjera programimi Laureta, pjesëmarrja e shkëlqyer në Java u shpërblye me një program Internshipi si Web Developer-Python pranë Dominusoft Education!

Enxhi Basha - Web Development Python Enxhi Basha - Web Development Python

Web Development Python

Enxhi Basha

Njësoj si Enxhi Basha, mund të vish të bëhesh pjesë e një prej trajnimeve tona e më tej automatikisht Dominusoft Education të mbështet me Praktikën Mësimore, e cila zhvillohet sipas orëve përkatëse nën mentorimin e ekspertëve tanë! Në përfundim do kesh në “xhep”, një super projekt, aftësi më të kualifikuara sipas programit dhe Praktikën Mësimorë që kërkon Departamenti përkatës

Athina Tumani – Java Athina Tumani – Java

Java

Athina Tumani

Aty ku përkushtimi gjatë trajnimit pasohet me Punësim! Pas përfundimit të studimeve në programin e studimit IE/ FEUT, dijes dhe përvojës të fituar në Dominusoft Education në programin JAVA Athina arriti të punësohej ne AlbaniaLab , kompani partnere e jona! Falë kompetencave personale dhe ndërmjetësimit të Dominusoft Education, kjo eksperiencë mund të jetë e jotja!

Rezar Dalipaj - Web Development Python Rezar Dalipaj - Web Development Python

Web Development Python

Rezar Dalipaj

Për fillestarë ose çdo programues që dëshiron të bëhet një zhvillues ueb, ky trajnim do t'ju tregojë bazat e krijimit të aplikacioneve në internet dhe do t'ju japë aftësitë e nevojshme për të filluar ndërtimin e diçkaje të mrekullueshme.Munt te zhvillohet dhe online, është njësoj si në lab! Nëse ke dyshime për ecurinë e klasave online, Rezar ju vërteton se të ndjekësh trajnimin Online, është njësoj si të jesh në lab!

Amarildo Pisha – Java Amarildo Pisha – Java

Java

Amarildo Pisha

Java, gjuha e parë e programimit është një gjuhë jashtëzakonisht e popullarizuar për dizajnimin e aplikacioneve. Nëse angazhohesh seriozisht dhe zhvillon projektin shkëlqyer, mund të jesh i aftë të punësohesh direkt pas trajnimit si junior java developer! Amarildo arriti të përfundojë me sukses projekti e tij, një sistem menaxhimi për doktorët e një qëndre spitalore.

Ahmet Lila – Web Development Python Ahmet Lila – Web Development Python

Web Development Python

Ahmet Lila

Në programim, duhet me qenë patjetër numër 1! Ahmeti i kompletuar pas përfundimit të programit Web Development (Python), u bë pjesë e programit të internship-it në Dominusoft Education, duke qenë se projekti i tij u zgjodh ndër më të mirët nga Trajnuesi përkatës! Pas kësaj ekserience, jemi të sigurt se “punësimi” nuk është më kaq i pamundur.

Regi Shtëmbari - Python Regi Shtëmbari - Python

Python

Regi Shtëmbari

Pas trajnimit të parë në Dominusoft Education, e sigurt që do ndjekësh një të 2-të! Por nuk mbaron me kaq eksperienca tek ne, të pret dhe intership-i! I tillë është rrugëtimi profesional i Regit i cili ndoqi fillimisht programin Java, më tej Backend / Python dhe në fund programin e internship-it! Gati për punë!

Resardo Ramollari – Java Resardo Ramollari – Java

Java

Resardo Ramollari

Fuqizim i kompetencave në trajnim + Internship = Punësim i sigurt! Resardo, ka ndjekur jo 1 por 2 trajnime në Dominusoft Education! Nuk mbaroi me kaq eksperienca e tij në Dominusoft Education, Resardo u bë pjesë e skuadrës së Internship-it ku zhvilloi një tjetër projekt real! 3 projekte reale në portfolio- më shumë shanse punësimi, kjo është pak por e sigurt!

Igli Bregu Web DEV Pythohn Igli Bregu Web DEV Pythohn

Web Development Python

Igli Bregu

Arritje përmes guximit, disiplinës dhe pasionit! Rasti i Igli është ky! Pas mbrojtjes me sukses të projektit në programin Web Development, iu bashkua grupit të internship-it, të mentoruar nga ekspertët tanë, i angazhuar me një tjetër projekt real. Ky kurs është i vetmi kurs që do t'ju duhet ndonjëherë për të zotëruar gjuhën e programimit Python në domenin e uebit.

Kjara Fida Java Kjara Fida Java

Java

Kjara Fida

Nëse ke dyshim për ecurinë tënde në Dominusoft Education, projekti i zhvilluar në Java i Kjarës të konfirmon të kundërtën! Nuk kishte si të ndodhte ndryshe, një tjetër Standalone App, për menaxhimin e të dhënave të një Universiteti, i zhvilluar me sukses me gjuhën Java!

Patrik Ramaj - Web Dev Python + Java Patrik Ramaj - Web Dev Python + Java

Web Development Python dhe Java

Patrik Ramaj

Kur je i kënaqur me cilësinë e trajnimit dhe mbarëvajtjes mësimore në Dominusoft Education, kthehesh përsëri duke ndjekur 2 apo më shumë trajnime, njëri pas tjetrit! Ky është rasti i Patrik Ramaj i cili pasi ndoqi programin Java, u bashkua edhe në programin Web Development në Dominusoft Education! Dyfish vlerësim, kënaqësi e motivim për ne!

Armela Halili - Web Development Python Armela Halili - Web Development Python

Web Development Python

Armela Halili

Mësoni zhvillimin e uebit në Python, nga themeli. Ne do t'ju mësojmë se si të ndërtoni një aplikacion të vërtetë ueb dhe do t'ju lëmë me një pjesë të portofolit në fund të kursit. 3 hallkat e pandashme e një eksperience në Dominusoft Education e më pas! Për Armelën pas ndjekjes së programit Web Development, erdhi menjëherë programi i internship-it @albanianbussinespartner, më tej oportunitetet për punësim në të njëjtën kompani!

Enxhi Pllumbi - C/C++ Enxhi Pllumbi - C/C++

C/C++

Enxhi Pllumbi

Themele të forta, e ardhme e ndritur. Pasi ndoqi programin e integruar C/C++ Enxhi arriti të zhvillojë me sukses projektin dhe certifikimin në programin C++. Projekti ka të bëjë me regjistrimin dhe modifikimin e të dhënave të qytetarëve. Përdori të gjitha njohuritë e marra gjatë trajnimit.

Ambra Taullahu - Web Dev Python Ambra Taullahu - Web Dev Python

Web Development Python

Ambra Taullahu

Web Development Python është një platformë me një ndalesë për të gjitha gjërat që lidhen me zhvillimin e uebit. Do t'ju mësojë se si të krijoni aplikacione të plota me veçori dhe mjete modern. Ambra i’u bashkua super ekipit të Dominusoft Education, për të ndjekur trajnimin në Web Development Python. Projekti final i zhvilluar gjatë trajnimit Web Development - Python, ishte website i një studio arkitekturore- Interior Design!

Klaudia Hysa Klaudia Hysa - Java

Java

Klaudia Hysa

Java është një gjuhë programimi që ju lejon të punoni më shpejt dhe të integroni aplikacionet tuaja pa probleme. Investimi në karrierë sjell gjithmonë rezultat! Kompetencat në progamim në gjuhën JAVA, janë nga ato kompetenca që falin shanse punësimi! Një projekt i përfunduar me sukses, atë çfarë kërkon tregu i punës. Eja dhe zhvillo dhe “Ti” projektin tënd njësoj si Klaudia.

Xhena Gura Xhena Gura

Web Development PHP

Xhena Gura

Xhena Gura zgjodhi kursin e Web Development PHP. Projekti i saj është një blog ku paraqiten artikuj të ndryshëm rreth sportit, modës, shëndetit dhe trendeve të fundit. Secili përdorues ka të drejtë të krijojë artikuj rreth temave që trajtohen në këtë blog. Teknologjitë e përdorura për realizimin e Blog-ut janë: HTML, CSS, JavaScript dhe për backend është përdorur PHP me framework-un Laravel.

Florian Disha Florian Disha

Web Development Python

Florian Disha

Florian Disha zgjodhi programin Web Developer Python për të përmirësuar aftësitë e tij të kodimit dhe të ndërtimit të një ndërfaqeje. Projekti me të cilin ai u paraqit është restoranti “Grande Roma” me një menu italiane dhe jo vetëm. Vjen tashmë me një website të ri, të ndërtuar me teknologjitë e web-it si dhe Python me framework Django.

Paula Qëndraj Paula Qëndraj

Web Development Python

Paula Qëndraj

Paula Qëndraj zgjodhi Web Development Python, për të mësuar më shumë rreth zhvillimit të një faqe webi. Projekti i saj “Planet Food” u mundëson klientëve përzgjedhjen e produkteve sipas dëshirës dhe nëpërmjet një telefonate mund të porosisin ushqimin e preferuar.

Markela Prifti Markela Prifti

Web Development Python

Markela Prifti

Markela Prifti zgjodhi kursin Web Development Python si një mënyrë për të krijuar dhe zhvilluar një site. Projekti i saj është për një website restoranti “Dine Fine”, nëpërmjet të cilit mund të kryesh rezervime, të mësosh më shumë rreth gatimeve apo dhe stafit të restorantit.

Desara Shinjatari Desara Shinjatari

Web Development Python

Desara Shinjatari

Desara Shinjatari i’u bashkua super ekipit të Dominusoft Education, për të ndjekur trajnimin në Web Development Python. Projekti i saj është blogu “Inspire”, ku jep këshilla dhe orientime për studentët, si dhe aksesimin, ndërveprimin dhe krijimin e artikujve.

Andi Hoxha Andi Hoxha

Java

Andi Hoxha

Tashmë Andi mund të cilësohet si një superhero në programim. Një projekt i përfunduar me sukses, atë çfarë kërkon tregu i punës. Një sistem menaxhimi për një kompani fluturimesh “Mega Flight Away”, ku regjistrohen udhëtarët, duke zgjedhur destinacionin dhe të bërë pagesën.

Fatjona Zenelaj Fatjona Zenelaj

Java

Fatjona Zenelaj

I shpallur edhe si projekti më i mire JAVA, Fatjona i’a doli të performonte si një eksperte. Eksperienca si studente në Dominusoft Education shërben si një shtysë e madhe në rrugëtimin e saj profesional. Fatjona ndërtoi një sistem menaxhimi për ibrari. Aty mund të regjistrohen frekuentuesit e rinj dhe librat më të fundit e librarisë

Argita Dyrko Argita Dyrko

Java

Argita Dyrko

Ndërtimi i një sistemi menaxhimi për një spital, duke përdorur programimin JAVA. Sistemi shërben si një database për të bërë lidhjen midis mjekëve dhe pacientëve. Administratori i sistemit menaxhon marrëdhënien e mjekëve me pacientët, duke hedhur në database detajet rreth vizitave, oraret, diagnozat, këshillimet e mëtejshme.

Kristina Shehaj Kristina Shehaj

Java

Kristina Shehaj

Nuk kishte si të ndodhte ndryshe, një projekt i shkëlqyer i realizuar në JAVA. Puna 2 mujore e Kristinës i dha frytet e veta. Projekt i saj i dedikohet një sistemi menaxhimi të trupës kinematografike.

Kevin Shima Kevin Shima

C/C++

Kevin Shima

Kevini e nisi si duhet karrierën e tij si programues. Ky është dhe projekti i tij i realizuar pas ndjekjes & çertifikimit me sukses në programin C++. Ka ndëtuar një program për menaxhimin e të dhënave të qytetarëve.

UI/UX UI/UX

UI/UX

Gjeraldina Gjeta

Ajo çfarë na bën më shumë krenarë është PROJEKTI final që studentët tanë janë të aftë të zhvillojnë! Shpresojmë dhe urojmë që profesionalizmin ta mbani e ta zhvilloni edhe më tej! Ju njohim me Gjeraldina Gjeta dhe projektin e saj zhvilluar në programin UI/UX!

Stiliani Davidhi Stiliani Davidhi

Graphic Design

Stiliani Davidhi

Punë ka, ka dhe profesionistë që punësohen menjëherë! Menjëherë pas përfundimit te trajnimit në Graphic Design, falë ndërmjetësimit tonë, Stiliani u punësua si Graphic Designer në kompaninë OneGift

Orjana Lleshi Orjana Lleshi

Graphic Design

Orjana Lleshi

Te ndërtosh brand-e (logo, kartvizita, fletëpalosje, postime për rrjetet sociale, mockup-et etj.) kaq të plota dhe tërheqëse nuk ishte sfidë për Orjanen, pasi ndoqi trajnimin e graphic design.

Ersi Bardho Ersi Bardho

Graphic Design

Ersi Bardho

Ersi gjodhi Dominusoft Education për formimin e tij profesional. Jemi të sigurt që kjo eksperiencë do ti shërbejë gjatë në jetë!

Paloma Bejleri Paloma Bejleri

Graphic Design

Paloma Bejleri

Kur krijon një Portfolio si ky i Palomës ndjehesh gati për tu Punësuar si Graphic Designer!

Selda Duli - Graphic Design Selda Duli - Graphic Design

Graphic Design

Selda Duli

Sweet Delights, brandimi i një pasticerie, ky është projekti që krijoi Selda gjatë trajnimit në Graphic Design. Një brandim i plotë, duke u nisur nga krijimi i logos, kartëvizita, flyer dhe postime në rrjetet sociale.

Selina Balla - Graphic Design Selina Balla - Graphic Design

Graphic Design

Selina Balla

Kush tha që kreativiteti është i lindur! Kreativiteti kërkon vetëm KURAJO, punë sistematike dhe vullnet njësoj si Selina Ndërkohë, Dominusoft-in e ke bashkëpunëtor që të krijon mjedisin e duhur!

Ansjela Hasanllari - Graphic Design Ansjela Hasanllari - Graphic Design

Graphic Design

Ansjela Hasanllari

Pas trajnimit në Dominusoft vjen Internship-i te Fm Reklama! Falë marrëveshjes me Fm Reklama, Ansjela u shpall fituese e programit të internship-it si Junior Graphic Designer!

Isli Karaj - Graphic Design Isli Karaj - Graphic Design

Graphic Design

Isli Karaj

Numri i designer-ave është përherë e në rritje, por një gjë është e sigurt, se si Designer-at me “pashaportë Dominusoft”, nuk ka. Kreativ, sistematik, e me një protfolio që modestisht themi se është në nivele tejet profesionale, janë direkt për tu përfshirë në tregun e punës.

Adela Frroku -Graphic Design Adela Frroku - Graphic Design

Graphic Design

Adela Frroku

Nëse kërkon që pasionin ta shndërrosh në profesion, eja dhe ndiq programin Graphic Design, njësoj si Adela. Kalo mouse për të parë projektin e plotë në përfundim të trajnimit Graphic Design!

Alesia Ibraliu – Graphic Design Alesia Ibraliu – Graphic Design

Graphic Design

Alesia Ibraliu

Profesionistët punësohen më lehtë! Alesia fillimisht ishte pjesë e klasave të Graphic Design e në përfundim të trajnimit u përfshi edhe në programin e internship-it në Dominusoft Education, ku po angazhohet me një tjetër fushatë komunikimi! Një gjë është e sigurt, tashmë është gati për punësim si Graphic Designer!

Marsela Xhixha – Graphic Design Marsela Xhixha – Graphic Design

Graphic Design

Marsela Xhixha

Nëse je në kërkim të një PROFESIONI që të përgatit për një KARRIERË TË SIGURT, atëherë ndiq shembullin e Marselës , studente e programit Graphic Design në UET, si dhe pjesë e klasave të Graphic Design në Dominusoft Education! Marsela përmbylli me sukses eksperiencën në Dominusoft Education, me një portfolio shumë profesional.

Enxhi Legesi – Graphic Design Enxhi Legesi – Graphic Design

Graphic Design

Enxhi Legesi

Njohuri dhe këshilla të paçmueshme! Këto fiton gjatë trajnimit në Graphic Design njësoj si Enxhi.

Blerta Koka – Graphic Design Blerta Koka – Graphic Design

Graphic Design

Blerta Koka

Nëse kërkon që pasionin ta shndërrosh në profesion, eja dhe ndiq programin Graphic Design, njësoj si Blerta. Në përfundim të trajnimit do të kesh në “xhep” njohuritë e duhura dhe një CV, që do të krijojë hapësira punësimi!

Xhesika Dobre – Grapich Design Xhesika Dobre – Grapich Design

Grapich Design

Xhesika Dobre

Ku ka punë, ka dhe sukses! Këtë na e vërteton Xhesika e cila përfundoi me sukses portofolion e saj në programin e Graphic Design.

Ana Ndreçka – Graphic Design Ana Ndreçka – Graphic Design

Graphic Design

Ana Ndreçka

Më të mirët zgjedhin Dominusoft Education! Kreative, e zellshme, Ana përfundoi me suksese portfolion në programin Graphic Design! E sigurtë që shanset për punësim tashmë janë më të larta.

Kastriot Myrta – Graphic Design + Web Design Kastriot Myrta – Graphic Design + Web Design

Graphic Design dhe Web Design

Kastriot Myrta

Kur vjen nga Norvegjia në Dominusoft Education, ndjek jo 1 por 2 trajnime! • Parakushte pjesëmarrje në trajnim? JO! • Kriter mosha për ndjekjen e trajnimit? JO! Kastrioti ishte pjesë e jona, në 2 programe, Web dhe Graphic Design! Fakti që nuk kishte pasur eksperiencë më parë në programim apo dizajn, nuk e penguan të përfundonte me sukses projektet për secilin trajnim.

Rea Zeneli – Graphic Design Rea Zeneli – Graphic Design

Graphic Design

Rea Zeneli

Eksperienca e një programi në Dominusoft Education, ka aftësi të paimagjinueshme për të të transformuar të ardhmen! Rea e talentuar, na u bashkua në klasat e graphic design dhe në përfundim të trajnimit, arriti të realizojë këtë CV profesionale.

Sidorela Hamzallari – Graphic Design Sidorela Hamzallari – Graphic Design

Graphic Design

Sidorela Hamzallari

Sidorelën dhe shumë të rinj, i bashkon pasioni për “design-in”, dëshira dhe kërkesa për të investuar në karrierë si dhe fakti që zgjedhja e tyre është “DOMINUSOFT EDUCATION” sidorela_hamzallari tashmë është gati për tregn e punës si #newgraphicdesigner!

Besjana Kola -Graphic Design Besjana Kola - Graphic Design

Graphic Design

Besjana Kola

Regjistrimet në programin Graphic Design nuk kanë të ndalur! Dhe kjo sepse në vetëm 2 muaj, “Ti” mund të zhvillosh Cv-në tënde profesionale si Graphic Designer, e cila të bën gati për tregun e punës njësoj si Besjana.

Fiona Xhaferi - Web Design Fiona Xhaferi - Web Design

Web Design

Fiona Xhaferi

S’kanë të mbaruar projektet! Pavarësisht që jemi në periudhë vere, të rinjtë si Fiona Xhaferi kanë nevojë “ti bëjnë yzmetin” vendit të punës! Në përfundim të programit Web Design, Fiona Xhaferi të zhvillojë me sukses një website me teknologjitë: Html -Css -JavaScript -Jquery -Bootstrap

Jasim Lika - Web Design Jasim Lika - Web Design

Web Design

Jasim Lika

Një kualifikim i tillë të jep shance të punosh si frontend developer! Mezi pret të përfitosh një eksperiencë të tillë në karrierën tënde? Të mirëpresim njësoj si Jasmin Lika i cili zhvilloi gjatë trajnimit websiten e një gjimnazi privat!

Igli Lame - Web Design Igli Lame - Web Design

Web Design

Igli Lame

Sëbashku, planet e tua plot pasion për teknologjinë i bëjmë një realitet! Pasioni për teknologjitë web, e bashkoi Igli Lame student i universitetit Mesdhetar, në klasat e Web Design. Angazhimi serioz gjatë trajnimit, bëri që të përmbyllte me sukses websiten e tij “Wine Shop” Igli u bashkua edhe grupeve të internship-it, ku u angazhua me një tjetër projekt real, me pjesën tjetër të grupit.

Majlinda Ferko - Graphic Design (Ophelia Majlinda Ferko - Graphic Design (Ophelia

Graphic Design

Majlinda Ferko

Projekti më i mirë sot, mundësi për të qenë një profesionist i mirë nesër në krijimin e grafikëve dhe paraqitjeve të personalizuara për kompanitë dhe bizneset e të gjitha madhësive. E tillë është eksperienca e Majlinda Ferko projekti i së cilës u përzgjodh si një ndër më të mirët në klasat e Graphic Design u përfshi edhe në programin e internship-it, ku u angazhua me një tjetër portfolio real, nën mentorimin e ekspertëve tanë!

Hera Rustemi - Graphic Design Hera Rustemi - Graphic Design

Graphic Design

Hera Rustemi

E talentuar, serioze e zellshme, këto cilësi na tregoi Hera gjatë rrugëtimit të saj në klasat e Graphic Design! One skin care. Me një eksperiencë të gjatë me artin dhe fotografinë, Hera kualifikoi CV-në e saj, duke i shtuar një trajnim profesional dhe kompetenca si Graphic Designer. Fito dhe ti aftësinë për të krijuar një dizajn tërheqës vizualisht, të lehtë për t'u kuptuar dhe mëso të punosh shpejt për tu ofruar më të mirën klientëve të tu.

Emelda Meta - Graphic design Emelda Meta - Graphic design

Graphic design

Emelda Meta

Ndiq pasionin, por në fund fiton dhe një profesion! Ke dëshirë design-in, je i prirur drejt kreativitetit, të duhet një profesion? Eja dhe ndiq programin Graphic Design në Dominusoft Education, me programe ju lejojnë të krijoni grafika të mediave sociale, karta biznesi dhe madje edhe grafikë në blog! Aftësohu për të zhvilluar një CV, po kaq profesionale sa Emelda Meta.

Eva Hasanaj - Graphic Design Eva Hasanaj - Graphic Design

Graphic Design

Eva Hasanaj

Tek ne një dizajner grafik bëhet i aftë të kryejë të menduarit vizual dhe strategjik. Eva kur erdhi në Dominusoft Education, nuk kishte fare njohuri në design, ndërsa sot ajo prezantohet denjësisht me një CV profesionale. Punë, cilësi dhe siguri në rrugën e saj të karrierës. Becoffee ishte projekti me të cilin u prezantua, brandimi i një marke kafeje. Brandimi përshin dizenjimin e logosë, kartëvizites, flyer etj

Arben Muca UI/Ux Arben Muca UI/UI

UI/UX

Arben Muca

Siguroi vetes kompetencat që tregu ndërkombëtar dhe sëfundmi ky kombëtar po kërkon në UI/ UX Design! Qëllimi i UI/UX është ta bëjë ndërfaqen e përdoruesit të lehtë për t'u përdorur, tërheqës vizualisht dhe efikas. Kjo gjithashtu i lejon bizneset të tregtojnë produktet e tyre në mënyrë efektive duke përmirësuar përvojën e përdoruesit. Nëse kërkon të zhvillohesh në këtë fushë, ti i përket Dominusoft Education njësoj si Arben Muca.

Algert Hasanaj Algert Hasanaj

Web Design

Algert Hasanaj

Algert Hasanaj zgjodhi kursin Web Design. Projekti i tij është blogu “Traveler”. Qëllimi i blogut është, njohja me destinacionet më atraktive për të gjithë të apasionuarit pas turizmit malor, bregdetar dhe kulturor. Website ofron një galeri të gjerë me foto dhe ilustrime përkatëse për çdo destinacion.

Teuta Kuci Teuta Kuci

Web Design

Teuta Kuci

Kursantja Teuta Kuci është përfshirë në kursin Web Design për të mësuar dhe ndërtuar një website. Projekti i saj është për një studio ligjore cila ofron shërbimet për të drejtat e fëmijëve, emigracionin dhe çështjet familjare. Gjithashtu rregullon marrëdhëniet midis punëdhënësit dhe punëmarrësit,si dhe mbrojtja nga falsifikimet.

Ditmira Sinori Ditmira Sinori

Web Design

Ditmira Sinori

Ditmira Sinori u përfshi në kursin Web Design Online, në një industri e cila rritet me hapa të mëdha ditë pas dite. Projekti i saj “Diell Hotel & Resort” ju mundëson të kryeni rezervime online, me një interface tërheqës për klientët potencialë.

Bora Puka Bora Puka

Web Design

Bora Puka

Bora Puka me një dëshirë të madhe, i’u bashkua trajnimit për Web Design. Ajo u prezantua me një faqe web-i, të një prej hoteleve më luksoze “White Blancmange”. Kushdo që viziton website-in njihet me dhomat dhe shërbimet, që ofrohen nga hoteli luksoz me 5 yje.

Anxhelo Zero Anxhelo Zero

UI/UX

Anxhelo Zero

Pasi përmbylljes me sukses të kursit Graphic Design, Anxhelo përfitoi një tjetër trajnim për UI/UX. Projekti i tij final është një ndërfaqe, ku secili vizitor ka aksesin për të porositur cupcakes online, duke përzgjedhur përbërësit e preferuar.

Albina Popoci Albina Popoci

UI/UX

Albina Popoci

Tek UI/UX Albina Popoci ka përmirësuar website-n Wineaholic, duke shtuar funksionalitete si: përdoruesit kanë akses për të shprehur opinionin e tyre rreth produkteve që ata kanë blerë në website, evente të ndryshme në lidhje me cilësinë e verërave, dhe blerje online nëpërmjet opsionit “shopping cart”.

Eldi Meti Eldi Meti

Motion Design

Eldi Meti

Eldi në mënyë goxha artistike ka punuar me projektin e tij në motion design. Një projekt me të gjitha teknikat që ka mësuar si: përdorimi i green screen, bashkimi i disa videove për të krijuar videon e plotë dhe efekte të ndryshme.

Sulgen Avdulla Sulgen Avdulla

Graphic Design

Sulgen Avdulla

Graphic Design, duke përdorur njohuritë e marra mbi Photoshop, Illustrator dhe InDesign ka ndërtuar projektin “Dizenjuesi”. Në këtë projekt ka punuar me Logo & Branding, duke i shpalosur në mock up të ndryshëm. Me anë të vector art ka modifikuar disa fotografi & modele. Gjithashtu duke përdorur disa tools ka restauruar foto dhe ka bërë manipulime profesionale.

Melba Biraçi Melba Biraçi

Grapich Design

Melba Biraçi

Një nga porfoliot më të larmishëm, të punuar profesionalisht nga Melba. Punë, cilësi dhe siguri në rrugën e saj të karrierës. Projekti i ndërtuar për një biznes Pizza Dario, logo & full branding. Në këtë projekt ka përfshirë dhe materialet template për promovimin në social media.

Irin Vokopola Irin Vokopola

Graphic Design

Irin Vokopola

Projekti i realizuar nga Irini në Graphic Design, me të gjitha karakteristikat e parashikuara. Mock Ups të ndryshëm dhe kreativitet i shfaqur në punimet e tij. Full Branding dhe Logo duke përdorur Illustrator.

Ornela Kita Ornela Kita

Graphic Design

Ornela Kita

Ornela krijoi një portfolio mjaft të veçantë, një produkt që i garanton punësim të menjëhershëm. Kreative, sistematike dhe me vullnet, eksperienca e saj në klasën e Graphic Design është e gjitha për t’u vlerësuar. Projekti “Bee Clean”, logo dhe branding.

Hatisa Caja - Zed Hatisa Caja - Zed

Digital Marketing & SEO

Hatisa Caja

Nëse po kërkon profesionin ideal, Digital Marketer mund të jetë një i tillë! Ti mund të bëhesh pjesë e “Departmentit të Qejfit” në një kompani, por ke në dorë deri diku fatin e kësaj kompanie! Programi në Dominusoft të siguron kompetenca në këtë fushë që do të duhen për tërë jetën!

Fabius Hoxha - Digital Marketing & SEO Fabius Hoxha - Digital Marketing & SEO

Digital Marketing & SEO

Fabius Hoxha

ëvizje e duhur, zgjedhje e zgjuar! E tillë është zgjedhja për programin Digital Marketing & SEO në Dominusoft, ku në këto klasa zhvillohen ekspertë me projekte të vërteta!

Xhoana Dumani - Digital Marketing and SEO Xhoana Dumani - Digital Marketing and SEO

Digital Marketing and SEO

Xhoana Dumani

Certifikuar si Eksperte e Marketingut Digjital! Pas përfundimit me sukses te projektit real, xhoanadumani tashmë është gati për tregun e punës.

Erbiol Toli - Digital Marketing and SEO Erbiol Toli - Digital Marketing and SEO

Digital Marketing and SEO

Erbiol Toli

Marketingu Digjital dhe SEO janë pjesë të rëndësishme të çdo faqe interneti. Sa më i mirë marketingu juaj dixhital, aq më shumë shikueshmëri dhe trafik do të merrni. Ajka e Marketingut Digjital! Kështu njihen klasat e programit Marketing Digjital & Seo në Dominusoft Education! I orientuar tërësisht drejt fushatave reale sipas të rejave më të fundit ndërkombëtare, i drejtuar nga staf akademik dhe profesionistë të fushës.

Ada Qendro - Digital Marketing & SEO Ada Qendro - Digital Marketing & SEO

Digital Marketing and SEO

Ada Qëndro

2 trajnime në Dominusoft Education + Suksesi Juaj në vijim Pasaportë për Dominusoft Education! Pas përfundimit të programit Digital Marketing fillimisht, Ada na u bashkua edhe në Graphic Design! Ada, një model për tu ndjekur!

Ervisa Abazi Digital Marketing and SEO Ervisa Abazi Digital Marketing and SEO

Digital Marketing and SEO

Ervisa Abazi

Rruga e duhur, për një karrierë të sigurt! Ervisa u bashkua klasës së rradhës në programin Digital Marketing & Seo, dhe falë seriozitetit, angazhimit dhe bashkëpunimit me Profin përkatës, arriti të zhvillojë një Strategji Marketingu Digjital, mbi Biznesin e saj me të ri, agjensi marketingu @eternitymarketing.al.

Kristina Braçellari - Digital Marketing and SEO Kristina Braçellari - Digital Marketing and SEO

Digital Marketing and SEO

Kristina Braçellari

Fakt është se kur nuk rri në shtëpi, por kërkon gjithmonë kualifikime të vazhdueshme, gjen punë! Eksperienca e Kirstinës në Dominusoft Education ishte nga ato “ të shkëlqyerat”. Pas përfundimit të trajnimit në Digital Marketing & Seo, u orientua për punësim në një prej kompanive partnere të Dominusoft Education dhe aktualisht është e punësuar si Digital Marketing Specialist në ConceptMarketing !

Marsion Leka - Digital Marketing and SEO Marsion Leka - Digital Marketing and SEO

Digital Marketing and SEO

Marsion Leka

Si të merrni më shumë drejtues, shitje dhe klientë? Filloni me marketingun dixhital dhe optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO) janë dy nga mënyrat më ekonomike për të zhvilluar praninë e një biznesi në internet dhe për të tërhequr më shumë klientë. Bëhu profesionisti, që biznesi punëson menjëherë. Në përfundim do të mbyllësh me sukses Digital Marketing Plan të kompanisë tënde aktuale apo kompanisë hipotetike që kërkon të hapësh.

Artan Merkohasani Artan Merkohasani

Digital Marketing & Seo

Artan Merkohasani

Prjekti në Digital Marketing & SEO nga Artani nxorri në pah të gjitha njohuritë dhe praktikat e mësuara gatë trajnimit. Ai arriti të hartonte një plan marketingu duke studiuar dhe vlerësuar çdo komponent të mundshëm, website-in e kompanisë Shpigel. Gjatë punës së zhvilluar ka hartuar një audit rreth profilit të kompanisë duke përmirësuar strategjinë e marketingut.

Konstandino Cafaj -AutoCad 2D/3D Konstandino Cafaj - AutoCad 2D/3D

AutoCad 2D/3D

Konstandino Cafaj

Je një student dhe të duhen njohuri në Autocad? Apo një profesionist që nuk po gjen dot një vend pune? Eja dhe bashkohu profesionistëve në klasat e Autocad 2D/ 3D.

2D & 3D i një vile trekatëshe 2D & 3D i një vile trekatëshe

AutoCAD

Enxhi Gjura

Enxhi Gjura zgjodhi Dominusoft Education për të ndejekur dy programe, fillimisht Graphic Design e pas dy vitessh Autocad. Enxhi arriti të përfundojë me sukses projektin. Ndërtimi në 2D & 3D i një vile trekatëshe, zhviluar gjatë trajnimit.

Haris Bardhi Haris Bardhi

AutoCAD

Haris Bardhi

Haris Bardhi i’u bashkua klasave të AutoCAD-it për të mësuar më shumë rreth programeve inxhinierike, dhe aplikimin e tyre. Ai e realizoi projektin për një ambjent banimi 3 katësh, duke përdorur të gjitha komandat e AutoCAD-it në të cilën përfshihet planimetria e objektit.