GIS

Së Shpejti

Trajnime të Ngjashme

Revit Architecture

Revit Architecture

Ti je designer i radhës i risisë së arkitekturës. Ka ardhur koha të projektosh idenë tënde. Revit është një softuer modelimi për objekte në proces ndërtimi. Përdoret kryesisht nga arkitektët, inxhinierët e strukturave, inxhinierët mekanikë, inxhinierët elektrikë, projektuesit dhe kontraktorët. Fokusi i programit Revit Architecture është të mësoni të përdorni filtrat në mënyrë inteligjente dhe të ndërtoni pamjet e projektit tuaj, duke logjikuar si arkitektë që përdorin revit.

  2 hërë/javë   40 orë
Mëso më Shumë
AutoCAD 2D/3D

AutoCAD 2D/3D

Trajnohu në dizenjimin e një planimetrie në AutoCAD deri tek printimi i faqeve të punës. Trajnimi i Autocad 2D/3D ka si qëllim të japë bazat dhe njohuri specifike për programin e Autodesk-AutoCAD. AutoCAD është një aplikacion që me ndihmën e kompjuterit (CAD), shërben për dizajnimin dhe hartimin e planeve të ndryshme të objekteve të ndërtimit. Aplikacioni mbështetet në dy formate, në formatin 2D dhe 3D. Një përdoruesi, programi i AutoCAD, i shërben për dizejnimin dhe krijimin e planeve të ndryshme arkitekturore, inxhinierike dhe industrive të tjera të rënda.

  2 hërë/javë   28 orë
Mëso më Shumë
GIS

GIS

Së shpejti

  Së shpejti   0 orë
Mëso më Shumë