Search Engine Optimization

Search Engine Optimization nënkupton procesin e përmirësimit të elementeve të një website-i me qëllim rritjen e cilësisë dhe sasisë së trafikut të faqes në internet. Nëpërmjet optimizimit SEO arrihet një renditje më e lartë në motorrat e kërkimit dhe përfitimi i një pjese të madhe të tregut online. Mësoni SEO dhe zotëroni të gjithë aspektet e tij: keyword research, technical SEO, link building, etj. Ndërto strategji efektive për të promovuar karrierën ose biznesin në mënyrë organike dhe afatgjatë.

Në përfundim të trajnimit do të zhvilloni projektin tuaj konkret të optimizimit të një website-i. Merrni më të mirën nga ky program dhe në përfundim do të çertifikoheni si SEO Specialist. Filloni sot rrugëtimin tuaj!

Cila tematika projektesh mund të zhvilloni?

 • Building strategy
 • Content
 • Sitemap optimization
 • Keyword optimization
 • Links building
Main Objectives & The Importance of Digital Marketing Strategy
Fundamentals of Search Engine and SEO
Keyword Research & Competitive Analysis
Preparation of site content, Digital PR & site optimization techniques in Hidden & Visible Code
Web Site Design, Architecture and Optimization (On-Site SEO)
Link Prospecting process and Outreach
Local & International SEO
Website optimization for Smart Phone
Site ranking & popularity increase
Creating & Presenting Success measurement reports

Pse duhet të ndjekësh trajnimin ?!

SEO dhe aftësi të tjera në Digital Marketing janë nga më të kërkuararat | Bizneset drejt dixhitalizimit gjithnjë e më shumë

€70000

paga mesatare vjetore

Mundësi karriere

 • SEO Manager
 • SEO Strategist
 • SEO Specialist

Kompanitë

 • Neil Patel Digital
 • ReachLocal
 • FATJOE

  Certifikohu

Çertifikata-Search Engine Optimization

  Kohëzgjatja:

5 javë

  Pjesëmarrja:

2 hërë/javë

FAQ

Nuk ka parakushte për ndjekjen dhe mësimin e programit SEO.

Kompanitë në Shqipëri kanë filluar të njohin dhe aplikojnë SEO në strategjinë e tyre marketing. Çdo ditë shtohen kërkesat për profesionistë në këtë fushë.

Trajnime të Ngjashme

Digital Marketing & SEO

Digital Marketing & SEO

E ardhmja i përket Digital Marketing & SEO. Trajnimi i Digital Marketing ju jep njohuri dhe praktika reale në të gjithë kanalet e marketingut online. Duke kombinuar SEO, PPC, Social Media, Email dhe Mobile Marketing do të jeni në gjendje të ndërtoni një strategji marketing efektive që promovon karrierën dhe biznesin tuaj në mënyrë të suksesshme. Fokusi i këtij trajnimi është të fitoni aftësitë e duhura për të ndërmarrë fushata marketingu në bazë të nevojave, duke përmirësuar prezencën tuaj online, të cilat ndikojnë në zhvillimin e karrierës apo biznesit tuaj.

  2 hërë/javë   40 orë
Mëso më Shumë
Search Engine Optimization

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization nënkupton procesin e përmirësimit të elementeve të një website-i me qëllim rritjen e cilësisë dhe sasisë së trafikut të faqes në internet. Nëpërmjet optimizimit SEO arrihet një renditje më e lartë në motorrat e kërkimit dhe përfitimi i një pjese të madhe të tregut online. Mësoni SEO dhe zotëroni të gjithë aspektet e tij: keyword research, technical SEO, link building, etj. Ndërto strategji efektive për të promovuar karrierën ose biznesin në mënyrë organike dhe afatgjatë.

  2 hërë/javë   20 orë
Mëso më Shumë