Teknik IT

Çertifikohu dhe punësohu si specialist IT. Trajnimi Teknik IT ka ne fokus mirëmbajtjen e një kompjuteri Desktop larg nga dëmtimet e jashtme dhe të brendshme, mjetet me të cilat do të merreni si një Teknik IT dhe vendi i punës në të cilin do të veproni. Gjatë trajnimit do të mësoni llojet e mjeteve qe duhet te keni, mirëmbajtjen e një kompjuteri personal brenda ambjenteve të shtëpisë dhe të punës, instalimin e një Rrjeti LAN dhe WLAN.

Gjatë trajnimit do të njiheni me metodat e punës, dhe do të praktikoheni duke marrë detyra të ndryshme. Përmbushja me sukses e këtyre detyrave ju jep eksperiencë dhe ju përgatit për punësim të mëtejshëm. Çertifikohuni si IT profesionist!

Cila tematika projektesh mund të zhvilloni?

 • Camera motion sensor system
 • Fingerprint voting system
 • Hardware installation
 • Network configuration
Class assessment (How to 3D plan a blueprint, windows & doors modelling etc. Explaining UNION, BOLEAN, SUBSTRACT etc.
Hardware components of PC
 • Motherboard
 • CPU
 • RAM
 • KASA
 • Power supply
 • Thermal paste placement
 • Types of Computer Cables
 • Practicing Hardware parts installing
BIOS (BASIC INPUT-OUTPUT SYSTEM)
 • BIOS and UEFI
 • CMOS
 • Battery CMOS
 • Configuration of BIOS/UEFI
Work tools for working inside a PC
PRINTERs
 • Printers
 • Types of Printers
 • Setting up Printer’s driver and paint
LAN Network creation
 • Types of cables, what should be used
 • Steps on how to create a LAN Network
Installing Windows 10
 • Creating USB Bootable
 • Steps to format a PC
 • Installing different software
 • Installing drivers (also unidentified ones)
 • Network configuration (IP, Homegroup, Files Share)

Pse duhet të ndjekësh trajnimin ?!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Pellentesque elit eget gra

€60000

paga mesatare vjetore

Mundësi karriere

 • Support specialist
 • IT technician
 • Systems analyst

Kompanitë

 • All types of companies
 • Hospitals
 • Shops
 • Google
 • IBM

  Certifikohu

Çertifikata-Teknik IT

  Kohëzgjatja:

10 javë

  Pjesëmarrja:

2 hërë/javë

FAQ

Për të ndjekur programin e Teknik IT nuk ka parakushte. Nqs keni dëshirë dhe interes, nuk është e nevojshme te keni ndonjë përgatitje teknike paraprake.

Programi nuk është i mbingarkuar, trajtohen në mënyrë të thjeshtë dhe praktike bazat dhe temat e nevojshme.

Ky program trajton në mënyrë praktike të gjitha temat që shpjegohen. Çdo mësim apo bazë teorike ilustrohet me shembuj konkretë në praktikë nga ndjekësi.

Trajnime të Ngjashme

Teknik IT

Teknik IT

Çertifikohu dhe punësohu si specialist IT. Trajnimi Teknik IT ka ne fokus mirëmbajtjen e një kompjuteri Desktop larg nga dëmtimet e jashtme dhe të brendshme, mjetet me të cilat do të merreni si një Teknik IT dhe vendi i punës në të cilin do të veproni. Gjatë trajnimit do të mësoni llojet e mjeteve qe duhet te keni, mirëmbajtjen e një kompjuteri personal brenda ambjenteve të shtëpisë dhe të punës, instalimin e një Rrjeti LAN dhe WLAN.

  2 hërë/javë   40 orë
Mëso më Shumë
LINUX

LINUX

Bëhu një adminsrtator serveri me bazë Linux! Trajnimi ka si qëllim të japë bazat dhe njohuri specifike për sistemet e operimit Linux/ Unix që përdoren në ambjentet e punës. Në fokus te trajnimit është mirëmbajtja e aplikacioneve dhe platformave të ndryshme në servera Linux. Pjesëmarrësit do të përfitojnë njohuri teknike bazë për të qënë në gjendje të marrin përgjegjësi të veçantë brenda një ekipi administratorësh serveri me bazë Linux.

  2 hërë/javë   32 orë
Mëso më Shumë
Microsoft Office

Microsoft Office

Office 365 është një platformë që ju mundëson bizneseve të vogla e të mesme të thjeshtojnë dhe transformojnë punët, fuqizojnë komunikimin dhe ndërveprimin. Përmirësoni produktivitetin nëpërmjet aplikacioneve MS Office dhe aftësive për menaxhimin e tyre, përmes një shërbimi të vetëm të integruar. Office 365 ofron një zgjidhje të vetme teknologjike të integruar në sistem. Fokusi i ketij trajnimi eshte te fitoni kompetencat e duhura ne Microsoft Office për të automatizuar shumë nga detyrat e kryera në një zyrë tipike

  2 hërë/javë   32 orë
Mëso më Shumë