Panairi i Punës

Panairi i Punës

  25 Shtator 2023

  11:00

  Rr: “Reshit Çollaku”, Tiranë

   Dominusoft

Panairi i Punës

Punë ka, ka dhe profesionistë !

Dominusoft Education, në datë 25 shtator, organizon për të tretin vit rradhazi “Panairin e Punës dhe Karrierës”!

Të gjithë kursantët, apo almuni ynë, si dhe çdo i interesuar, mund të bëhen pjesë e këtij panairi që do të zhvillohet në ambientet e Dominusoft Education!

Kompani të industrive si: teknolologji, informacion, telekomunikacion do të jenë pjesë e këtij panairi.

Studetët dhe pjesëmarrësit e këtij panairi do të njihen me programe:
- internship-i
- Punesim
që kompanitë pjesëmarrëse në panair do të prezantojnë!

Mos harroni!

25 shtator, ora: 11:00!