OPEN DAYS - 20 Shtator

Open Days 20% ulje

  20 Shtator 2023

  10:00

  Rr: “Reshit Çollaku”, Tiranë

   Dominusoft

OPEN DAYS - 20 Shtator

ZBRITJE -20%, nëse vjen në OPEN DAYS, në datat: 20 dhe 27 Shtator !
Dominusoft, ju mirëpret në ditët e hapura, 20 dhe 27 Shtator, prej orës 10:00 deri në 19:00, për t’ju përgjigjur çdo pyetje, paqartësie rreth:

• Programit më të përshtatshëm që duhet të ndiqni;
• Kërkesat që ka tregu i punësimit;
• Didaktikës së çdo programi;
• Ofertës që përfitoni gjatë ditëve të hapura etj.

Mos harroni!

Nëse ju bëni regjistrim, në një nga këto ditë atëherë paguani 20% më pak për çdo program!

Do të jemi fizikisht dhe online.

Jeni të interesuar ?

Ju mirepresim!